Ahmet BEREKET


PROFOSYONEL KICK BOKS’DA KEMER IZMIR’E GELDI…


29 Temmuz 2022 tarihinde düzenlenen TV.8.5’ta Canli yayinlanan NFC Fight Night gecesinde Kemalpasa Belediyesi Sporcusu, Samed Agdeve, Gecenin Kemer maçina çikarak tecrübeli rakibi Ömer Elhaji 1.raundda nakavt ederek Kemerin sahibi oldu.  

Basarili sporcunun Antrenörü Mücahit ARAT yaptigi açiklamada “Sporcum Samed Agdeve’in Türkiye sampiyonlugu ve sayisiz dereceleri ve Avrupa sampiyonlugu bulunmakta.   

Ancak en büyük eksigimiz her zaman söyledigim gibi sponsor eksikligi. Böyle basarili sporculara sponsor olacak kisi ya da kurumlar nerdeyse yok gibi.  Oysaki bu tarz basarili sporcular ne kadar çok ulusal ya da uluslararasi turnuvalara istirak ederler ise tecrübe birikimleri okadir artmakta ve bu da ülkemize basari olarak geri dönmektedir.   

Biz kendimizi sponsor yönünden sanli hissediyoruz çünkü sporcumuza Izmir’de bulunan ENS demir sahibi Ender Çakmak Bey sponsor olarak kemer maçina katlamasini sagladi ve neticede gecenin kemer Maçini kazanarak Kemer’i Izmir’e getirdik. ENS demir sahibi Ender Çakmak Bey sporcumuza ve onun gibi basarili sporculara desteklerinin sürecegini söylemesi bizi ileriki günler için dahada motive etti” dedi.  

Bende bu vesile ile, sponsorlugun önemini bir kere daha vurgulayarak tüm is dünyasini sporcularimiza destek olmaya davet ediyor, ENS demir sahibi Ender Çakmak Bey’i spora verdigi karsiliksiz destekten dolayi tebrik ediyor, böyle duyarli is insanlarimizin sporumuzun gelisimi adina artmasini temenni ediyorum.  

Selam, sevgi ve saygilarimla 

Yazarın Diğer Yazıları


18.8° / 12.6°

YAZARLAR