Ahmet BEREKET


AKSAÇLILARDAN 23 NISAN MESAJI


 

AKSAÇLILAR Kurucu Baskani Ahmet BEREKET 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

BEREKET yayinladigi mesajda, ”Tüm yokluk ve zorluklara karsin bagimsizlik ve egemenligin inanç ve azimle tesis edilebilecegini tüm dünyaya gösteren Türk milletinin 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramini hakli bir gururla bir kere daha kutluyoruz.
  
Büyük lider Mustafa Kemal Atatürk ile onun birbirinden degerli silah arkadaslarinin büyük özverilerle tesis ettigi Cumhuriyet'in, tarihini, kültürünü bilen ve ecdadina sahip çikan nesillerin omuzlarinda ebediyen varligini sürdürecektir. 

Yarinlarin liderleri olan çocuklarimiz köklü tarih ve kültürümüzden aldiklari güçle gelecegimizi sekillendirecek yegane varliklarimizdir. 

Ülkemizin dinamizm ve degisim potansiyelinin kaynagini olusturan çocuklarimiza iyi bir gelecek hazirlamak ve onlari en iyi sekilde yetistirmek ise bizlerin en önemli görevimizdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armagan ettigi ve dünya çocuklariyla birlikte kutladigimiz bu anlamli günde çocuk kalbinin sahip oldugu saflik ile tesis edilmis baris, dostluk ve kardeslik ortaminin hakim oldugu bir dünya ümidiyle yarinlarimizin teminati olan çocuklarimizin muhtaç olduklari kudretin damarlarindaki asil kanda mevcut oldugunu akillarindan çikarmadan, basta çocuklar olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyorum” dedi.

Yazarın Diğer Yazıları


18.8° / 12.6°

YAZARLAR