Bedriye Arık ÇAMBEL


DOLANDIRICILIKTA SON NOKTA


Önce psikolojik olarak yorgun oldugunuz bir saati seçiyorlar. Örnegin aksam artik kafanizin gün boyu yoruldugu bir saati seçiyorlar. Aksam saati cep telefonu numaraniza mesaj atiyorlar. 

Ilginç olan cep telefonu numaraniza sizin izniniz olmadigi halde  çok rahat ulasiyorlar. Bunu nasil yaptiklari da incelenmeli en önemli ilk dolandirma asamalari  bu...  

Cep telefonuza ulasip size mesaj atmalari oluyor. Attiklari mesaj Facebook Sayfamizda Katildiginiz Trendyol Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi %70 Indirim Kampanyasi Katilim Bilgilendirmesi bknz: https://mmo.tc/outlet  burada onlarin sayfasina katilmamaniza ragmen sayfalarina katilmissiniz gibi mesaj atiyorlar.   

Sizde günün yorgunlugu ile düsünmeden linki tikladiginiz zaman link açiliyor. Karsinizda Trendyol, Bim, Arçelik magazasi sayfasini görüyorsunuz. 

Internet üzerinden hiç alis veris yapmayanlar bu konuda tecrübesiz olanlar için sayfa gayet güzel geliyor. Sonrasinda sizin beyninizi yönetmeye basliyorlar. Açilan ekranda hizli bir alis veris yapmaya ikna etmek için tüm görsel çalismayi profesyonel sekilde EXPRESS  alis veris adi altinda kampanyali size özel indirimli seklinde gayet güvenli bir sekilde adiniz açik adresiniz isteniyor. Sizde size olan gerçek bir indirim varmis gibi degerini  1500 tl bildiginiz kahve makinesini kampanyali 439 tl ye alabileceginizi düsünerek siparis giriyorsunuz. 

Onlar sizin bu sekilde kredi karti bilginize ulastiktan sonra sizi soymaya basliyorlar. Veya kredi karti yerine kapida nakit  ödeme seçerseniz de bu islemi onaylamaniz adina size özel cep telefonu numaraniza mesaj yoluyla kod gönderiyorlar. Siz o kodu girdikten sonra aninda sizin siparisinizi olusturuyorlar. 

Ertesi gün hazirlayip kapida nakit ödeme ile 439 tl lik kahve makinesi yerine kargo paketine 2 kilo agirliginda 2 desi seklinde inandirici olmasi adina 50 tl dahi etmeyecek oto cilasi gönderiyorlar. 

Kargo elinize geldigi an kargoyu almak için önce nakit ödeme yaptiriyorlar. Kargonun agzi kapali oldugu için ürünü göremediginiz için süphelenemiyorsunuz. Isin aci tarafi günde kim bilir kaç kisiden 439 tl aliyorlar. 

Site suan hale aktif https://www.arcelik.com.tr/ tuzak link bu link 

Burada aktif bir watsap numarasi mevcut sizi siparis vermeye yönlendirdikleri 
Watsap numarasi:  +90 216 606 54 47 

Ben tüm bilgileri asagida görselleri ile paylasacagi lütfen çevremizdeki insanlari bilgilendirelim...

Yazarın Diğer Yazıları


18.8° / 12.6°

YAZARLAR