KARAYOLLARI KIŞA HAZIR…

KARAYOLLARI KIŞA HAZIR…

Haberi Sesli Oku
SIYASET 30.11.2023 15:39:14 0
KARAYOLLARI KIŞA HAZIR…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “200 adet makine ve 105 adet ekipman olmak üzere toplam 305 adet makine ve ekipmanı karayollarımıza kazandırdık. Hizmete aldığımız yeni araçlarımızın Karayolları Genel Müdürlüğümüze ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen 2023-2023 Kış Sezonu Kar ve Buzla Mücadele Başlangıcı ve Yol Bakım Araçlarının Hizmete Alım Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün karla mücadele ve yol bakım hizmetleri için aldığı yeni makine ve ekipmanların hizmete sunulduğunu ifade etti. Bakan Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerinin kar ve buzla mücadele çalışmalarının 68 bin 726 kilometrelik ağında 13 bin 238 personel ile gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Bakan Uraloğlu konuşmasında, 21 yıldır içerisinde ulaşımda özellikle de  karayollarında büyük bir devrim gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bakan Uraloğlu karayollarında yapılan yatırımlara değinerek, “2002 yılında 6 bin 101 km uzunluğundaki bölünmüş yol ağımızla sadece 6 ilimiz birbirine bağlıyken,  yol ağımızı yaklaşık 5 kat arttırarak 77 ilimizi bölünmüş yollarla birbirine bağladık. 2002 yılında; 311 km olan toplam köprü uzunluğumuzu 765 kilometreye, 50 km olan tünel uzunluğumuzu ise 725 kilometreye yükselttik. Yüksek dağları tünellerle, derin vadileri köprü ve viyadüklerle geçtik.” dedi.

 

YENİ MAKİNE VE EKİPMAN ALARAK MAKİNE PARKIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ

Yolların güvenli bir şekilde hizmet vermesi için gerekli bakımların en iyi şekilde yapıldığını ifade eden Bakan Uraloğlu, “Yollarımızın kar, kış, fırtına demeden açık kalmasını sağlamaya gayret ediyoruz. Bunun için yeni makine ve ekipman alarak makine parkımızı güçlendiriyoruz. Özellikle 2016 yılından itibaren makine parkımızda geniş kapsamlı olarak yenileme çalışmalarına başladık. Karla mücadele ve yol bakımı için Karayolları Genel Müdürlüğü’müzün envanterine sürekli ihtiyaç duyulan makine ve ekipmanları kattık.” diye konuştu.

 

 

200 ADET MAKİNE VE 105 ADET EKİPMAN OLMAK ÜZERE TOPLAM 305 ADET MAKİNE VE EKİPMANI KARAYOLLARIMIZA KAZANDIRDIK

Makine parkının ortalama yaşının düşürüldüğünü ifade eden Bakan Uraloğlu, “2002 yılında 18,1 iken yeni yaptığımız alımlar ile bu oranı 10,25’e düşürdük.

Aynı zamanda 21 yaş ve üstü ekonomik ömrünü dolduran makinelerin oranını da % 57’den % 18’6’ya indirdik. Son alımlarla birlikte makine parkımızın yaklaşık yüzde 46’sını yenilemiş olduk. 2023 yılında 461 milyon lira bedel ile damperli kamyon, asfalt kazıma makinesi, ekskavatör, vakumlu süpürge, çekici, kanal kazıcı yükleyici gibi yol bakım ve karla mücadele faaliyetlerinde hayati önemi haiz; 200 adet makine ve 105 adet ekipman olmak üzere toplam 305 adet makine ve ekipmanı karayollarımıza kazandırdık.” dedi.

 

MAKİNE VE EKİPMANLARIN %85’LİK KISMI YERLİ

Satın alınan bu makine ve ekipmanların %85’lik kısmının yerli olduğuna dikkati çeken Bakan Uraloğlu, “Bu alımlar ile makine parkımızın yenileme değeri toplam 683,5 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. Bu son alımlarla karayollarımız 5 bin 423 adedi hareketli makine olmak üzere toplam 13 bin 995 adet makine ve ekipman ile hizmet verir hale gelmiştir.” şeklinde konuştu.

 

6 ŞUBAT’TA KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 3 BİN 284 ARAÇ VE 4 BİN 865 PERSONEL İLE SAHADAYDI

Bakan Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde alınan bu araçların doğal afetlerle mücadele kapsamında da büyük faydalar sağladığını belirtti. Bakan Uraloğlu, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşananları işaret ederek, “Karayollarımız, Türkiye Afetle Mücadele Planı kapsamında AFAD’a düzenli olarak destek vermekte ve ilgili tüm kurumlarla iş birliği yaparak ihtiyaç olan yerlere anında müdahale etmektedir. Buna 11 ilimizi derinden etkileyen asrın felaketi 6 Şubat Depremlerinde de bizatihi şahit olduk. Felaketin ilk anından itibaren Karayolları Genel Müdürlüğümüz 3 bin 284 araç ve 4 bin 865 personel ile görev yaparak, deprem bölgesine büyük destek sağlamıştır.” açıklamalarında bulundu.

 

VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUNLAR! KIŞ HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM

Bakan Uraloğlu, Bakanlık birimleri olarak kış hazırlıklarının tamamladıklarını ifade etti. Vatandaşlara müsterih olmalarını söyleyen Bakan Uraloğlu, “Karayolları ekiplerimiz, vatandaşlarımızın konforlu ve trafik güvenliği sağlanmış bir ortamda yolculuk yapması için kar ve buzla mücadele çalışmalarına devam edecek.” dedi.

 

 

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI 11 BİN 928 MAKİNE VE EKİPMAN, 13 BİN 238 PERSONEL İLE YÜRÜTÜLECEK

Çalışmaların yurt genelindeki 68 bin 726 km’lik yol ağında; 448 karla mücadele merkezi üzerinden, 11 bin 828 adet makine ve ekipman, 13 bin 238 personel ile gerçekleştirileceğini ifade eden Bakan Uraloğlu,  “Çalışmalarımızda kullanılmak üzere; 687 bin ton tuz, 427 bin m3 tuz agregası ve kritik kesimler için 10 bin ton tuz çözeltisi karla mücadele merkezlerinde depolanmıştır.  Yollarımızda tipi ve esinti nedeni ile trafik akışının güçleştiği veya kapandığı kesimlere 866 kilometre kar siperi yapılmıştır.” dedi.

 

 

KIŞLA MÜCADELE, KAR MÜCADELE MERKEZLERİN’DE ANBEAN TAKİP EDİLECEK

Karla mücadele merkezlerinde de; anlık yol durumunun takip edildiğine dikkati çeken Bakan Uraloğlu, “Güzergâh analizi, karla mücadele çalışmaları, açılan ve kapanan yollar ve anlık trafik, monitörler üzerinden takip ediliyor.

Önemli geçitlerde bulunan sabit kameralar aracılığıyla Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Merkezlerinden hava ve yol durumları izleniyor. Kritik kesimlerde görevlendirilen 1.480 adet karla mücadele aracı kameralarla, 5 bin adet karla mücadele aracı ise Araç Takip Sistemi ile takip ediliyor.” diye konuştu.

 

KIŞ ŞARTLARINDA YOLA ÇIKACAK SÜRÜCÜLER; KIŞ LASTİĞİNİZİ TAKIN, ARAÇLARINIZDA ZİNCİR BULUNDURUN

Bakan Uraloğlu, bakanlık olarak yapılan çalışmaların yanında vatandaşlara da önemli görevler düştüğünü ifade ederek, çağrıda bulundu. Bakan Uraloğlu, “Kış mevsiminde seyahat edecek sürücülerimizin ve yolcularımızın yola çıkmadan önce seyahat güzergâhı hakkında muhakkak bilgi edinmeleri gerekmektedir. Kullandıkları araçlarında kış lastiği takmak, araçlarında zincir, takoz bulundurmak gibi önlemlerle kış şartlarına hazırlıklı olmaları gerekir. Ayrıca vatandaşlarımız seyahat edecekleri zaman yolların durumunu;ALO 123 Bakanlık Çağrı Merkezi’nden, ALO 159 Yol Danışma hattından ya da KGM web sitesi üzerinden sunulan güzergâh analizi programı ile öğrenebilirler.” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakan Uraloğlu, konuşmasının ardından araç parkını gezerek yeni alınan ve bakımı yapılan kar ve buzla mücadele araçlarını inceledi.  Hizmete alınan yeni araçların Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

 

Bakan Uraloğlu ayrıca, hizmete alınan kar küreme aracının direksiyonuna geçti, araç parkında tur atarak test etti.  Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde doğal afetlerde kullanılmak üzere hazırlanan Afet Acil Yardım Tırı’nı da inceleyen Bakan Uraloğlu, bakım aracına kış lastiği taktı.

 

KIŞ LASTİĞİ İÇİN KARIN YAĞMASINI BEKLEMEYİN, UNUTMAYIN Kİ KIŞ LASTİĞİ KAR LASTİĞİ DEMEK DEĞİL

Uraloğlu, yarından itibaren ticari araçlarda kış lastiği kullanma zorunluluğunun başlayacağını anımsatarak, sadece ticari araçların değil tüm araçların kış lastiği kullanması tavsiyesinde bulundu. Bakan Uraloğlu, “Kış lastiği için karın yağmasını beklemeyin, unutmayın ki kış lastiği kar lastiği demek değildir.” dedi.


Ankara,Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
belediye365.com
Haber Kaynak : MEDYA90
Anahtar Kelimeler: karayolları kışa hazır…

New York’un İlk Müslüman Belediye Başkanı Mamdani’den Cesur Açılış Kararları

New York Belediye Başkanı Mamdani, İsrail ile ilgili eski kısıtlamaları kaldırdı ve selefinin tartışmalı kararlarını geçersiz kıldı. “Yolumuz şeffaflık ve ifade özgürlüğü” dedi.

Yeni Suriye Banknotlarının Dili: Bir Yıldız Ne Anlatıyor?

Suriye’de tedavüle giren yeni banknotlardaki sekiz köşeli yıldız, tasarımın ötesinde kültürel ve siyasi mesajlar taşıyor. Semboller üzerinden güçlü bir analiz.

Afganistan Platformu, Barışın ve Kültürün Sesi Olacak

Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.

Erdoğan Hamlesi: İsrail'i Tedirgin Eden Gazze Adımı

Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.

Sumud Filosu: Gazze’ye Giden Vicdanın Zaferi

Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.

Mustafa Tatar’a BM’den Uluslararası Barış Elçisi Unvanı

HABER - ÖNDER GÜZELARSLAN - Birleşmiş Milletler, Türk iş insanı Mustafa Tatar’a “Uluslararası Barış Elçisi” unvanı verdi.

İstanbul’da Bisikletliler Gazze İçin Pedal Çevirdi

İstanbul’da bisiklet severler “Sumud İçin Pedallıyoruz” diyerek Gazze’deki insani krize dikkat çekti.

Ailede Sevgi, Saygı ve Merhamet Neden Hayati?

Yazar Adnan Kalkan, Aile Masası’nın 7. bölümünde sevgi, saygı ve merhametin aileyi nasıl ayakta tuttuğunu İslami ve insani boyutlarıyla ele alıyor.

Bahçekent’te Ev Yemeği Hasreti Bitti: Nevale Yemek Açıldı

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te Noter’in yanında açılan Nevale Yemek, ev tadında sulu yemekleri, uygun fiyatı ve aile emeğiyle kısa sürede ilgi odağı oldu.

Öğrencilere Anlamlı Ziyafet: Sağlık, Eğitim ve Mutluluk Aynı Masada

ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Balıkçı Kenan, Siteler Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerini ağırladı. Balık boldu, meyve suyu boldu; en çok da cömertlik ve mutluluk vardı.

Dağınıklık Çağında Tek Hedefle İz Bırakmak

Modern hayatın dağınıklığında kaybolan insan için kalıcı iz bırakmanın yolu, tek bir ana hedef seçip zamanı, enerjiyi ve anlamı onun etrafında toplamaktan geçiyor.

Kimse Alkışlamıyor Ama Bu Şehir Onlara Emanet

ANALİZ HABER | ERCAN KUTLU - Gece herkes uyurken birileri ayakta. Alkışlanmayan ama hayatı ayakta tutan güvenlik görevlilerinin görünmeyen emeğine yakından bakıyoruz.

Bahçekent’te Çocuklara Güven Veren Jimnastik Adresi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te faaliyet gösteren Sporist Jimnastik & Karate Spor Salonu, çocuklara sevecen yaklaşımı, deneyimli eğitmenleri ve aile dostu ortamıyla öne çıkıyor.

“Ehl-i Kadayıf Bahçekent’te Lezzeti ve Güler Yüzüyle Öne Çıkıyor”

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te açılan Ehl-i Kadayıf, hijyenik ortamı, güler yüzlü işletmecileri ve özel kadayıf tatlarıyla kısa sürede büyük beğeni topladı. Ümit Bey ve eşinin samimiyeti müşteriyi evinde hissettiriyor.

AKSAÇLILAR’dan Sokak Çetelerine Karşı Acil Çağrı

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, artan sokak çeteleri ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkilileri acil ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı.

“Çekmeköy’de İETT Şoförü Dehşet Saçtı: Yayalara Çarptı!”

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.

“Tuzla’da Tersanede Patlama: 1 Ölü, 4 Yaralı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

6 Milyar TL’lik Bahis Hacmi Tespit Edildi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Uyuşturucuya Karşı Farkındalık Paneli Buca’da Yoğun İlgi Gördü

Buca Belediyesi, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde toplumun ortak sesini yansıtan farkındalık paneli düzenledi. Uzmanlar, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Genç Yazarlar Belgelerini Ustalardan Aldı

17 yıldır sürdürülen Yazı, Editörlük ve Medya Kursu’nun mezunları, Türk Edebiyatı Vakfı’ndaki törende belgelerini usta kalemlerin elinden aldı.

Yazı Editörlük ve Medya Kursu Mezunları Yarın Buluşuyor

Yazı Editörlük ve Medya Kursu’nu başarıyla tamamlayan 36 kursiyer, yarın Sultanahmet’te Türk Edebiyatı Vakfı’nda düzenlenecek törenle belgelerini alacak.

Gençler Tarihi Ayağa Kaldırdı: 200 Yıllık Miras Bilime Taşındı

Bir grup lise öğrencisi, Osmanlı’dan günümüze uzanan 200 yıllık vakıf mirasını belgesel, web sitesi ve akademik makaleyle bilim dünyasına taşıdı.

Bilim ve Edebiyat Yozgat’ta Aynı Buluşmada

Yozgat’ta düzenlenen Edebiyat ve Bilim Buluşması programında Prof. Dr. Hamdi Temel, akademik birikimini ve edebi çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Gazi Umur Bey Vurgusu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerle buluşan yazar A. Levent Ertekin, Türkçenin tarihsel gücünü ve Gazi Umur Bey’in dil mirasındaki rolünü anlattı.

Şerafettin Yıldız’dan Kadın Cinayetlerine Roman

Şerafettin Yıldız’ın yeni romanı “Züleyha – Yarıda Kalan Hayatlar”, kadın cinayetlerinin ardındaki görünmeyen gerçeklerle okuru yüzleşmeye çağırıyor.

Ravza Zeybek Menemen’de Öğrencilerle Buluştu

Yazar Ravza Zeybek, Menemen’de bir lisede öğrencilerle buluştu. Kervan ve Semmas romanları üzerine yapılan söyleşi, gençlerin edebiyata ilgisini ortaya koydu.

Prof. Dr. Hamdi Temel’den Mikroplastik Uyarısı

Prof. Dr. Hamdi Temel, Pakistan’da düzenlenen uluslararası konferansta mikroplastiklerin insan vücudunda organlardan beyne kadar ilerleyebildiğini açıkladı.

ADÜ Teknokent’te Akıllı Antibiyotik İçin Büyük Adım

Karya Farma HBX Ar-Ge ekibi, klasik antibiyotiklerin ötesine geçen HBX-2371 metodolojisiyle çok katmanlı biyolojik etki ağına sahip “akıllı antibiyotik” çalışmasını duyurdu.

Sağlıkta Bilim ve Etik Vurgusu: Dr. Ata Barlas Aşkar Uyardı

HABER / ERCAN KUTLU - Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Dr. Ata Barlas Aşkar, kanser ve kronik hastalıklarda bilimsel yaklaşım, etik sorumluluk ve hasta güvenliğinin esas alınması gerektiğini vurguladı.

İzmir’de Ergoterapi Alanında Yeni Merkez Hizmete Açıldı

İzmir’de iki Hacettepe Üniversitesi mezunu ergoterapist tarafından kurulan Ergoterapi Danışmanlık Merkezi, özel eğitimde bireysel çözümler sunuyor.

Otizmde “Problem Davranış” Yanılgısı ve Gerçek Nedenler

ANALİZ | Medya90 - Toplumda “otizmli çocuklarda problem davranış” diye yanlış adlandırılan tepkiler aslında bir kriz alarmıdır. Bu yazı, davranışı anlamaya odaklanan yeni bakışı inceliyor.

Prof. Can Eyigör’den Kırgızistan’da Sağlık Temasları

Prof. Dr. Can Eyigör, Kırgızistan’da ağrı bilimi, rejeneratif tıp ve dermakozmetoloji alanında önemli temaslarda bulunarak iki ülke arasında sağlık diplomasisini güçlendirecek akademik adımlar attı.

Doğal Gıda Gerçeği: Plastik, Organik Etiketi ve Saklama Hataları

Sebze ve meyvelerin plastik poşette bekletilmesi, dioksin tehlikesi, organik ürün yanılgısı ve gıdaların doğru saklama yöntemleri… Uzmanların yıllardır uyardığı kritik bilgiler.

“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Sakarya’da Çocuk Edebiyatı Şöleni Başlıyor…

2

Okullar İçin Güvenlik Seferberliği…

3

Başoğlu, Yeniden Göreve Başladı

4

Çocuklar Bilim Ve Sanatla Geleceğe Kanat Açıyor!

5

Çocuklar İçin Eğlence Dolu Bir Dünya kuruldu!

6

Günay; Güven Tazeledi. Duygu, Birlik Ve Umut Bir Aradaydı

7

Erken’den İmar Savaşı İle İlgili Zehir Zemberek Açıklamalar

14.2° / 10.1°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.