Ertan, Güven Tazeledi…
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim Sen İstanbul 11 Nolu Şube, 1. Olağan Genel Kurulunu 30 Kasım 2025 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Geçici olarak şubeye atanan Hüsami Ertan, yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden şube başkanı oldu. Genel kurul, eğitim camiasının önemli isimleri ve yüksek protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
“GENEL KURULA YOĞUN KATILIM”
Genel kurulda eğitim ve siyasi camianın önde gelen isimleri hazır bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın ile MHP STK’lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Poyraz, katılımcılar arasında yer aldı. Türkiye Kamusen İstanbul İl Başkanı Serhat Çelik, MHP Başakşehir İlçe Başkanı Servet Ayhan, Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz ve Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı da etkinliğe katıldı.
İstanbul Ülkü Ocakları Bölge Başkanı Fatih Koşan, geçmiş dönem İstanbul MHP teşkilat başkanı Gazi Arslan, Ülkü Ocakları Başakşehir İlçe Başkanı Fatih Şimşek ve Büyükçekmece İlçe Başkanı Yusuf Akot da toplantıda hazır bulunarak genel kurula destek verdi. Ayrıca Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ceylan ve birçok okul müdürü de katılım sağlayarak şubenin eğitim camiasıyla güçlü bağını gösterdi.

“ERTAN’DAN DUYGUSAL VE İLHAM VEREN KONUŞMA”
Genel kurulda konuşan Hüsami Ertan, eğitim camiasına ve üyelerine seslendi: “Sendikamızı Türkiye genelinde hak ettiği yere taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bugün burada genel kurulumuza katılım sağlayan başta üyelerimiz olmak üzere tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizin şubemize, eğitim camiamıza ve milletimize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum.”
Ertan, konuşmasında protokol üyeleri ve delegelerin desteğinin kendileri için ne kadar önemli olduğuna da değinerek, “Yüksek protokolün yanımızda olması, yaptığımız çalışmaların doğru ve güçlü bir zeminde ilerlemesine katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

“YENİ YÖNETİM KURULU VE KURULLAR BELLİ OLDU”
Genel kurulda Türk Eğitim Sen İstanbul 11 Nolu Şube’nin yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu ve genel merkez genel kurul delege adayları belirlendi. Yeni yönetim, görevine başlayarak şubenin çalışmalarını sürdürecek ve eğitim camiasına yönelik hizmet ve projelerini hayata geçirecek.
YÖNETİM KURULU ASIL ADAYLAR
Hüsami Ertan, Bülent Çetin, Erhan Güven, Mesut Özdoğan, Ersin Çabucak, Murat Gündüz, Erdoğan Ergin
DENETLEME KURULU ASIL ÜYELER
Hakan Öztürk, Ahmet Demir, Zekeriya Çay, Gökan Kavuncu, Hasan Yazıcı
DİSİPLİN KURULU ASIL ÜYELER
Engin Akbal, Türkay Türken, Ramazan Kökçe, Hakan Karatay, Ümit Şerin
GENEL MERKEZ GENEL KURUL DELEGE ADAYLARI
Hüsami Ertan, Bülent Çetin
Seo Uyumlu Kuyruklu Anahtar Kelimeler:
Türk Eğitim Sen İstanbul 11 Nolu Şube başkan seçimi 2025 Nezir Karayün, Hüsami Ertan güven tazeledi ve yeniden seçildi Nezir Karayün, Türk Eğitim Sen İstanbul şube genel kurulu detayları Nezir Karayün, İstanbul eğitim sendikası yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri Nezir Karayün, Türk Eğitim Sen 11 Nolu Şube denetleme ve disiplin kurulu Nezir Karayün, yüksek protokol katılımıyla genel kurul haberleri Nezir Karayün, Hüsami Ertan genel kurul konuşması ve eğitim camiası Nezir Karayün
Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.
Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.
Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.
HABER - ÖNDER GÜZELARSLAN - Birleşmiş Milletler, Türk iş insanı Mustafa Tatar’a “Uluslararası Barış Elçisi” unvanı verdi.
İstanbul’da bisiklet severler “Sumud İçin Pedallıyoruz” diyerek Gazze’deki insani krize dikkat çekti.
HABER / ÖNDER GÜZELARSLAN - Manisa Vakfı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İstanbul Engelliler Derneği üyelerini ağırlayarak farkındalık oluşturan anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
HABER / ERCAN KUTLU - Kahramanmaraşlı usta Mehmet Poyraz’ın açtığı Mehmet Chef; kebap, kelle–paça, zeytinyağlı, serpme kahvaltı ve paket servis hizmetiyle Bahçekent’in yeni lezzet adresi oldu.
Mustafa Böyükata, Anadolu’nun gönüllü çevrecilerinden Abdullah Karataş’ın ağaç sevgisini, diktiği binlerce fidanı ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde yürüttüğü doğa çalışmalarını anlatıyor.
ERCAN KUTLU - Bahçekent Furkan Işık Bulvarı’nda hizmet veren Komagene şubesi, işletmeci Nevzat Söylemez’in güler yüzlü yaklaşımı ve özel bademli-cevizli çiğ köfte tarifiyle bölge halkının favorisi oldu.
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te yıllardır yüzlerce eve titiz işçilikle hizmet veren Caner Demirezen, bölge halkına en kaliteli boyayı en uygun fiyatlarla sunduğunu ve tüm işlerinin arkasında durduğunu ifade ediyor.
Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.
Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.
AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
Bursa Konyalılar Derneği, 5. Şeb-i Arûs programını bu yıl “Gönüller Gazze İçin” temasıyla düzenliyor. Mevlânâ’nın sevgi ve merhamet çağrısı, Gazze’nin acısıyla birleşiyor.
İzmir Çiğli’de düzenlenen Erzurum Tanıtım ve Gastronomi Günleri, konserler, sahne gösterileri ve yöresel lezzetlerin yer aldığı etkinliklerle yoğun ilgi gördü ve coşkuyla sona erdi.
Nevşehir’de açılan Ahmet Minguzzi Skate Parkı, hem spor alanı hem de sanat dokunuşlarıyla dikkat çekerken, genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet Minguzzi’nin anısını yaşatıyor.
Trabzon Kitap Fuarında okurlarla buluşan Mücahit Güler, “Tevhid Bağlamında Logoterapi” eseriyle büyük ilgi gördü. Kitap, insanın anlam arayışını Kur’ani bir perspektifle ele almasıyla dikkat çekti.
İzmir Öğretmen Akademilerinde konuşan Eğitimci-Yazar A. Levent Ertekin, tüm mal varlığını eğitime bağışlayan Melahat Aksoy’un hayatını ve fedakârlıklarla dolu öğretmenlik öyküsünü anlattı.
Sebze ve meyvelerin plastik poşette bekletilmesi, dioksin tehlikesi, organik ürün yanılgısı ve gıdaların doğru saklama yöntemleri… Uzmanların yıllardır uyardığı kritik bilgiler.
KARYA FARMA, kadim Karya topraklarının şifa mirasını modern bilimle buluşturdu. HBX-2371 GOLD SMART DROP, doğadan ilham alan yenilikçi bir yaşam formülüdür.
Modern çağın sessiz salgını haline gelen uykusuzluk, artık bireysel değil toplumsal bir kriz. Prof. Dr. Kürşat Şahin YILDIRIMER, bu çağın en yorgun zihnini anlatıyor.
Basit belirtiler bazen ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Vücudun verdiği 20 önemli sinyali doğru okumayı öğrenin.
Uzmanlara göre yaşlılarda en sık ölümle sonuçlanan iki tehlike var: düşme ve boğulma. Basit önlemlerle bu riskler büyük ölçüde azaltılabiliyor.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.
HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.
Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.
ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.
Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.
Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.
Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.