Güvenilir haber kaynağınız Medya90.com
Balıkçı Kenan, İmamoğlu'na isyan etti: "Dükkanlarımızı yok ettiler, halkı balıktan mahrum bırakanlar. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum: Bu zulme dur deyin!"
Denizleri Aşan Balıkçı Kenan, İmamoğlu'nun Zulmünü Aşamadı!
Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Çayırbaşı Sokağı’nın Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nın önündeki bölümünü kapatmıştı. Sokağın bariyerlerle kapatılmasına tepki gösteren Kenan Balcı bu kez sokağın haritadan silindiği belirtti. Balıkları kavak ağacına asan Balıkçı Kenan Balcı, “Karadeniz’i, Marmara’yı aştık ama balık satmak için Ekrem İmamoğlu’nu aşamıyoruz” dedi.
Beylikdüzü Batı Trakya Bulvarı'ndaki işletmesi Balıkçı Kenan Balcı'ya ait olan Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nın girişi Beylikdüzü Belediyesi ekipleri tarafından bariyerlerle kapatıldı. 2 dükkana giriş çıkış engellendi. Vatandaşın ve işletme sahiplerinin dükkana girmesi zorlaşırken, halk duruma tepki gösterdi.
Balıkçı Kenan'dan Çığlık: 'İmamoğlu'nun Kin ve Nefreti Bizi Yok Ediyor!'
Beylikdüzü’nde bulunan Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nın önündeki Çayırbaşı Sokak kapatıldı. 2023 ve 2024 yılları arasında Beylikdüzü Belediyesi’nin çarşı içerisindeki dükkanlara ruhsat verdiği ardından da dükkan girişlerinin olduğu Çayırbaşı Sokağı’nın kapatıldığı belirtildi. Sokağın haritadan kaldırıldığını ve vatandaşların alışveriş yapmasının engellendiğini öne sürerek duruma tepki gösteren Kenan Balcı yetkililerden yardım istedi. Balcı, "Bakın denizleri aştık, Marmara’yı aştık, Karadeniz’i aştık, balıkları yakaladık ama halkımıza ulaştırmaya Ekrem İmamoğlu engel oluyor. 5 dükkanımızın ikisini kapattı yok etti, orada balık satamıyoruz. Şimdi Beylikdüzü balıkçılar Çarşısı’ndayız. Kenan ile uğraşmasın diye adını Balıkçılar Çarşısı yaptık, esnaflara kiraladık. Ama yine uğraşmaya devam ediyorlar. Bakın esnafların dükkanı mağara gibi girişi de yok çıkışı da yok" ifadelerini kullandı
Beylikdüzü'nde Skandal: Balıkçı Kenan'ın Dükkanına Bariyerle Abluka!
İmamoğlu 8 sene önce park alanına plaza yapmak istiyordu biz buna engel olduk diyen Balıkçı Kenan Balcı, “Her şey 8 sene önce başladı. İmamoğlu’nun rantına engel olduk. Park alanına plaza yaptırmadık diye başımıza gelmeyen kalmadı. 20 gün önce olan sokağı, bugün Ekrem İmamoğlu kaldırmış. Neden? Sizlere açıklama yaptım diye. Böyle bir iş olur mu? Hiçbir açıklama yok, aniden bir gün geldi 'Ben burayı kapatıyorum' dedi. Dükkanları başkalarına kiraya vermişiz, esnafa kiraya vermişiz. Hiçbir bilgi, belge, tebligat göndermeden sokağımızı kapatıyor. Böyle bir zulüm olur mu? 8 sene önce burayı plaza dikecek diye şikayetçi olmuştuk. Hak yerini buldu burası park alanı olarak kaldı. Ekrem İmamoğlu’nun o kadar kin, nefreti var ki bizim dükkanımızın önündeki sokağı sırf Balıkçı Kenan’a ait dükkanlar var diye kapattı” dedi.
Halkın Sofrasına Darbe: İmamoğlu, Balıkçılar Çarşısını Yok Ediyor!
Yapılan operasyonlar karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Balıkçı Kenan Balcı, "Ekrem İmamoğlu bir yandan yardımcısı Beylikdüzü Belediye Başkanı bir yandan. Tek tek dükkanlarımızı işlevsiz hale getiriyorlar. Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Lütfen sesimizi duyun. Her gün yeni bir operasyonla güne uyanıyoruz. Bizi yok etmek için İmamoğlu ve yardımcısı ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar" diye konuştu
Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.
İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.
Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.
ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.
Guatemala Devlet Başkanı Bernardo Arevalo, ABD ile yeni bir göçmen anlaşması imzalandığını açıkladı. Sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü ve ulaşım masraflarının ABD tarafından karşılanacağı belirtildi. Ekonomik kalkınma ile göç s
İzmir Bornova Belediyesi’nin sanat hayatına kazandırdığı Galeri Hamam Sanat, sanatseverleri Türk resim tarihinin en büyük ustalarıyla buluşturan “Küçük İşler Büyük İmzalar” sergisine ev sahipliği yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, toplumsal hayata katılımlarını sağlamak ve kentin tarihini tanıtmak amacıyla başlattığı Adım Adım Manisa projesi devam ediyor.
Atatürk'ün Niğde'yi ziyaretinin 91. yıldönümü, yoğun kar yağışına rağmen büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenler ve sergiyle anılan bu özel gün, Cumhuriyet değerlerine bağlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.
İzmir su faturası yük olmaya devam ediyor! Esnaf, katı atık bedeline isyan ediyor! Yargı kararlarına rağmen devam eden uygulama, işletmeleri zorluyor. "Zaten zor ayakta duruyoruz, ek ücret belimizi büküyor!" diye tepki gösteriyor.
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik operasyonda kapatılan Bank Asya Grubu hissedarlarından Erdal Babadağ dahil 12 kişi gözaltına alındı. Adreslerde dijital materyaller ele geçirildi.
Uyuşturucu ile mücadelede sporun gücü! İzmirTumed öncülüğünde düzenlenen futbol turnuvası, gençleri bağımlılıktan uzaklaştırmayı amaçladı.
İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Fenerbahçe-Göztepe maçında güvenlik önlemlerini yerinde denetledi.
İran Pers Körfez Pro Ligi'nde Persepolis, lider Tractor'u 2-0 mağlup etti. Yeni teknik direktör İsmail Kartal, maçı tribünden takip ederken galibiyetin kahramanları Rafiei ve Gvelesiani oldu.
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı bir operasyona imza attı.
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
Yaşlılıkta Sağlıklı Kalmanın İpuçları: Dengeli Beslenme, Egzersiz ve Ruh Sağlığı ile Daha Enerjik ve Mutlu Bir Yaşam Mümkün! İşte Uzmanların Önerileri…
UNESCO Kış Okulu Niğde’de Büyük İlgi Gördü Niğde Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen "VIII. Somut Olmayan Kültürel Miras Kış Okulu", akademisyenlerden yöneticilere kadar geniş bir katılımla tamamlandı.
Depresyonla başa çıkmak için etkili yöntemler ve tedavi ipuçları. Düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ve profesyonel yardım, depresyonun üstesinden gelmenin anahtarlarıdır.
Kaygıyı azaltmanın 7 etkili yolu ile daha sağlıklı bir zihinsel dengeye kavuşun. Yoga, egzersiz, meditasyon ve terapi yöntemleri ile kaygıyı kontrol altına alabilirsiniz.
Gençlerde stresin nedenleri arasında okul baskısı, sosyal medya etkisi ve ailevi sorunlar yer alıyor. Bu sorunlarla başa çıkabilmek için uyku düzeni, meditasyon ve fiziksel aktivite önerilmektedir.
Bilim insanları, bunamanın hafıza kaybı dışındaki erken belirtilerini keşfetti. Hızlı kilo kaybı ve yüksek iyi kolesterol seviyeleri, bunamanın habercisi olabilir. Bu bulgular, erken teşhis ve tedavi için umut vaat ediyor.
Erzincan’da kış mevsiminin vazgeçilmezi kestane, sokak tezgâhlarında pişmeye devam ediyor. Soğuk havaların başlamasıyla kestane satıcıları ocaklarını yakarak sıcak kestane keyfini vatandaşlara sunuyor.
Kocaeli’nin sağlık turizmine büyük katkı sunması beklenen Başiskele Yeniköy Termal Tesisleri’nde fiziki ilerleme oranı yüzde 85’e ulaştı
Mastitist tedavisinde doğal içerikli HBX-2371, antibiyotik kullanımını azaltarak süt hayvanlarının sağlığını koruyor.
İstanbul'da üst solunum yolu enfeksiyonları sonbahar ayında artış gösterdi. Toplu taşıma araçlarında sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerektiği ve hijyen kurallarına uyulmasının önem taşıdığı vurgulandı.
Asaf İlter Hoca öncülüğünde Bahçekent’te çocuklar camiyle buluşuyor. Hediyeler, oyunlar ve manevi eğitimle dolu etkinlikler aileleri mutlu ediyor!
Avrupark Hayat Sitesi seçimleri için Orhan Sami adayı oldu. 25 Ocak 2025'te yapılacak seçimde, Orhan Sami modern yönetim anlayışı ve gelişmiş projeleriyle site sakinlerine daha kaliteli bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.
Bahçekent Veteriner Kliniği, kedi sahiplerine doğru bakım ve beslenme konusunda önemli bilgiler veriyor. Veteriner Hekim Mustafa Büke ve Ferhat Üstün’den değerli tavsiyeler.
Ev Tatlıları ile Bahçekent’te Bir Devrim: Özata Baklava, hem sağlıklı hem lezzetli seçeneklerle fark yaratıyor. Yeni tatlarla tatlı severlere müjde!
Bahçeşehir’de projeler hızla hayata geçiyor. 2025’e kadar sosyal alan ve ulaşım projeleri tamamlanacak, bölge sakinleri modern bir yaşamın tadını çıkaracak.
Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.
Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.
“Rahmet, bereket ve mağfiret aylarının habercisi olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek mesajına başlayan Başkan Özdemir, şu ifadelere yer verdi:
Devlet Bahçeli Bulvarı yenilenerek şehrin trafik yükünü hafifletti. Bor Yolu’na alternatif sunan ve modern görünümüyle dikkat çeken bulvar, yeni bağlantı yolları, aydınlatma sistemleri ve güvenli geçişleriyle ulaşım sağlıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.