Başkan Büyükkılıç ve Başkan Güngör’den “Birlik” Mesajı

Başkan Büyükkılıç, Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu içerisinde kurulan çadır kenti de ziyaret ederek, “Devlet burada, belediyeler burada, milletle el ele yaraları sarma yönünde gayret gösteriyoruz” derken, Başkan Güngör de bugünün birlik ve acıları sarma

Haberi Sesli Oku
GÜNDEM 12.02.2023 19:46:39 0
Başkan Büyükkılıç ve Başkan Güngör’den “Birlik” Mesajı

Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta desteklerini ve incelemelerini sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve genel müdürler olmak üzere üst düzey bürokratlar ile birlikte Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

Kayseri heyeti olarak Kahramanmaraş’ın ve tüm deprem bölgelerinin acılarını paylaşıp, desteklerini yineleyen Başkan Büyükkılıç, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Kayseri heyeti sahaya indi.

Heyetle birlikte enkaz çalışmalarını yerinde inceleyen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den son durum hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu içerisinde kurulan çadır kenti de ziyaret ederek, depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Şuanda Kahramanmaraş’ımızdayız. Çok değerli büyükşehir belediye başkanımıza ve ekibine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kayseri olarak olayın olduğu dakikalarından itibaren gerek telefonla gerek ekipmanlarımızla, gerek lojistik desteklerimizle Büyükşehir, 16 ilçe, sanayi odamız, ticaret odamız, borsamız, sivil toplum teşkilatlarımız, hayırsever iş adamlarımız ile el ele gönül gönüle vermek suretiyle komşu ilimizdeyiz” dedi.

“DEVLET BURADA, BELEDİYELER BURADA, MİLLETLE EL ELE”

Devlet ile milletin el ele yaraları sardığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Valimizle organizasyonu yapmak, AFAD’ın işbirliği halinde gerekli çalışmalarımız başlattık, süreci o günden beri devam ettiriyoruz. Valimiz burada koordinasyon valisi olarak çalışıyor, değerli başkanımızla sürekli irtibat halinde, Sayın İçişleri Bakanımızın talimatlarıyla, devlet burada, belediyeler burada, milletle el ele yaraları sarma yönünde gayret gösteriyoruz. Şuanda değerli başkanımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda yaklaşık 10 il ile 80 belediye burası ile irtibatlı, merkeziyle, ilçeleriyle, kasabalarıyla, köyleriyle, her ne gerekiyorsa lojistik, temizlik, itfaiye, kurtarma ile ilgili ekiplerimiz bu çalışmaları yapıyor” diye konuştu.

Büyükkılıç, bölgede işbirliği ile canla başla çalışmalar yapıldığının altını çizerek şöyle konuştu:

“Kendilerinin ifadelerinden anladığımız, vatandaşlarımızdan da görüşmelerden edindiğimiz intiba burada 70’li, 80’li yıllarda yapılmış olan yapı stoklarının ağırlıklı olarak yara aldığı, harabeye döndüğü, sıkıntı oluşturduğudur. Gereken çalışmaları yapıp, 140’ıncı saate kadar gerek devletimizin kurum ve kuruluşları, gerekse belediyelerimiz işbirliği ile canla başla çalışarak canları kurtarma yönünde gayret gösteriyor. Biz de üzerimize düşme, yapma yönünde, vefat edenlere rahmet diliyoruz, onlarla ilgili görevlerimizi yapma bağlamında, hastalarımızla ilgili onlara acil şifalar diliyoruz, Kayseri olarak ve diğer büyükşehirlerle dayanışma içerisinde değerli başkanımızla irtibat halinde koordinasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Bu dönemde eleştiri yerine destek olunması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “İşin eleştiri boyutunda laf söyleyenlerin de eksik olmadığını biliyoruz, bizim de onlara tavsiyemiz, laf söyleyeceklerine, olumsuzlukları konuşacaklarına, varsa ellerinde yapacak bir iş, gayret göstersinler, destek sağlasınlar, katkı sağlasınlar, onlara da minnet duyar, teşekkür ediyoruz. Burada gördüğümüz şu, devlet ve milletin askeriyle, siviliyle el ele verdiğini halkımızın ağzından bizzat duymaktan memnuniyetimizi paylaşıyoruz. Sabırlı, iyi niyetli, temenniyle yaklaşan Kahramanmaraş’ımızın kahraman insanlarına minnet duyuyoruz, dua ediyoruz, her zaman onların yanındayız. Üzerimize ne düşüyorsa yapma yönünde gayret göstereceğimizi de buradan ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“LAF DÖNEMİ DEĞİL, İCRAAT DÖNEMİ”

Konuşmasında, ‘malzemelerimiz malzemeleri, canlarımız canları, ekiplerimiz ekipleri’ diyen Büyükkılıç, “İnşallah bundan sonraki süreçte değerli başkanlarımızla, koordinasyon merkezimizle, değerli İçişleri Bakanımızla burada istişarelerimizi yapma yönünde sürece yönelik olarak hangi malzeme, hangi çalışma, hangi gayret gerekiyorsa, malzemelerimiz malzemeleri, canlarımız canları, ekiplerimiz ekipleri, Kahramanmaraş’ımızın diğer illerimizle beraber yanındayız. Onların sorunlarını çözme yönünde gerekeni yapacağımızdan şüpheleri olmasın. Laf dönemi değil, icraat dönemi diyoruz. El ele, gönül gönüle inşallah bu yarayı da bu milletin saracağından hiç kimsenin saracağından şüphesi olmasın. Değerli başkanım tekrar geçmiş olsun, alnınızdan öpüyoruz” şeklinde konuştu.

“KIYMETLİ AĞABEYİM KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ BURADA”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de depremin ilk anından itibaren sahada olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“İki büyük depremin merkezi Kahramanmaraş. Burası ile birlikte 10 ilimizi etkileyen bir büyük afeti yaşadık. Depremin ilk saati ile birlikte tüm ekip olarak sahadaydık, hala alandayız. Çalışan arkadaşlarımızdan depremzede, bunların bir kısmını kaybettik, bir kısmı yakınları, bir kısmı yaralı olanlar var, bu şartlar içerisinde ilk dakikalardan itibaren ekiplerimizi organize ederek sahada çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla İçişleri Bakanımız buraya intikal etti, onun koordinasyonunda devletimizin bütün kurum ve kuruluşları, belediyelerimiz, gönüllülerimiz hamdolsun sahada yoğun bir çalışma yapıyorlar. Emeği geçen tüm ekiplere yürekten kalben teşekkür ediyorum. Kıymetli ağabeyim Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz burada, birçok dostumuz burada. Geliyorlar desteklerini bildiriyorlar, yardımlar getiriyorlar, en üst düzeyde gayretle çalışıyorlar. Geldiğimiz noktada beslenme, barınma gibi sorunlarımız aşağı yukarı kalmadı, şuan tabi yıkımın kaldırılması çalışmaları devam ediyor, depremin büyüklüğünü düşündüğümüzde, bu son derece zorlu ve kapsamlı mücadele. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla burada, yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz, acımızı yaşamaya çalışıyoruz. Buradan kahraman hemşehrilerimin metaneti, onların sağduyusu bizi duygulandırıyor. Yer yer canlarımıza ulaşmamızda bize cesaret veriyor, ümitlerimizi artırıyor.”

Başkan Güngör, herkese yürekten teşekkür ederek, “Emeği geçen, desteğini sunan her bir kardeşimize, her bir belediyemize, her bir kamu kurum ve kuruluşlarımıza, gecesini gündüzüne katıp uyku demeden, gece demeden gayret eden acımızı paylaşan herkese yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

“BUGÜN ACILARI SARMA GÜNÜDÜR”

Günün birlik ve acıları sarma günü olduğuna dikkat çeken Güngör, “Burada yıkılan binalar deprem yönetmeliğinden önce yapılan en az 30 yıllık binalar, bu binalarda yıkım fazla, diğer alanlarda yıkımlarımız yok, deprem standartlarına uygun alanlarda yıkımımız yok. İnşallah bu yarayı, bu üzüntüyü, bu büyük afeti Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm kurum ve kuruluşlarımız, hemşehrilerimizin el birliğiyle kaldıracağız. Bugün birlik günüdür, bugün fitne günü değildir. Bugün birbirimizi destekleme günüdür, bugün sosyal medya fenomenliği yapma günü değildir, bugün acıları sarma günüdür. Tüm ekip olarak depremin ilk saatinden bu yana, valimiz, kurumlarımız ve belediyedeki çalışma arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Özellikle itfaiye birimimiz, cenaze hizmetlerimizi, fen işlerimizi ve kurtarma ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle afet göstermesin” diye konuştu.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
KAYNAK: BELEDİYE365

New York’un İlk Müslüman Belediye Başkanı Mamdani’den Cesur Açılış Kararları

New York Belediye Başkanı Mamdani, İsrail ile ilgili eski kısıtlamaları kaldırdı ve selefinin tartışmalı kararlarını geçersiz kıldı. “Yolumuz şeffaflık ve ifade özgürlüğü” dedi.

Yeni Suriye Banknotlarının Dili: Bir Yıldız Ne Anlatıyor?

Suriye’de tedavüle giren yeni banknotlardaki sekiz köşeli yıldız, tasarımın ötesinde kültürel ve siyasi mesajlar taşıyor. Semboller üzerinden güçlü bir analiz.

Afganistan Platformu, Barışın ve Kültürün Sesi Olacak

Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.

Erdoğan Hamlesi: İsrail'i Tedirgin Eden Gazze Adımı

Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.

Sumud Filosu: Gazze’ye Giden Vicdanın Zaferi

Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.

Mustafa Tatar’a BM’den Uluslararası Barış Elçisi Unvanı

HABER - ÖNDER GÜZELARSLAN - Birleşmiş Milletler, Türk iş insanı Mustafa Tatar’a “Uluslararası Barış Elçisi” unvanı verdi.

İstanbul’da Bisikletliler Gazze İçin Pedal Çevirdi

İstanbul’da bisiklet severler “Sumud İçin Pedallıyoruz” diyerek Gazze’deki insani krize dikkat çekti.

Ailede Sevgi, Saygı ve Merhamet Neden Hayati?

Yazar Adnan Kalkan, Aile Masası’nın 7. bölümünde sevgi, saygı ve merhametin aileyi nasıl ayakta tuttuğunu İslami ve insani boyutlarıyla ele alıyor.

Bahçekent’te Ev Yemeği Hasreti Bitti: Nevale Yemek Açıldı

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te Noter’in yanında açılan Nevale Yemek, ev tadında sulu yemekleri, uygun fiyatı ve aile emeğiyle kısa sürede ilgi odağı oldu.

Öğrencilere Anlamlı Ziyafet: Sağlık, Eğitim ve Mutluluk Aynı Masada

ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Balıkçı Kenan, Siteler Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerini ağırladı. Balık boldu, meyve suyu boldu; en çok da cömertlik ve mutluluk vardı.

Dağınıklık Çağında Tek Hedefle İz Bırakmak

Modern hayatın dağınıklığında kaybolan insan için kalıcı iz bırakmanın yolu, tek bir ana hedef seçip zamanı, enerjiyi ve anlamı onun etrafında toplamaktan geçiyor.

Kimse Alkışlamıyor Ama Bu Şehir Onlara Emanet

ANALİZ HABER | ERCAN KUTLU - Gece herkes uyurken birileri ayakta. Alkışlanmayan ama hayatı ayakta tutan güvenlik görevlilerinin görünmeyen emeğine yakından bakıyoruz.

Bahçekent’te Çocuklara Güven Veren Jimnastik Adresi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te faaliyet gösteren Sporist Jimnastik & Karate Spor Salonu, çocuklara sevecen yaklaşımı, deneyimli eğitmenleri ve aile dostu ortamıyla öne çıkıyor.

“Ehl-i Kadayıf Bahçekent’te Lezzeti ve Güler Yüzüyle Öne Çıkıyor”

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te açılan Ehl-i Kadayıf, hijyenik ortamı, güler yüzlü işletmecileri ve özel kadayıf tatlarıyla kısa sürede büyük beğeni topladı. Ümit Bey ve eşinin samimiyeti müşteriyi evinde hissettiriyor.

AKSAÇLILAR’dan Sokak Çetelerine Karşı Acil Çağrı

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, artan sokak çeteleri ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkilileri acil ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı.

“Çekmeköy’de İETT Şoförü Dehşet Saçtı: Yayalara Çarptı!”

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.

“Tuzla’da Tersanede Patlama: 1 Ölü, 4 Yaralı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

6 Milyar TL’lik Bahis Hacmi Tespit Edildi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Uyuşturucuya Karşı Farkındalık Paneli Buca’da Yoğun İlgi Gördü

Buca Belediyesi, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde toplumun ortak sesini yansıtan farkındalık paneli düzenledi. Uzmanlar, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Genç Yazarlar Belgelerini Ustalardan Aldı

17 yıldır sürdürülen Yazı, Editörlük ve Medya Kursu’nun mezunları, Türk Edebiyatı Vakfı’ndaki törende belgelerini usta kalemlerin elinden aldı.

Yazı Editörlük ve Medya Kursu Mezunları Yarın Buluşuyor

Yazı Editörlük ve Medya Kursu’nu başarıyla tamamlayan 36 kursiyer, yarın Sultanahmet’te Türk Edebiyatı Vakfı’nda düzenlenecek törenle belgelerini alacak.

Gençler Tarihi Ayağa Kaldırdı: 200 Yıllık Miras Bilime Taşındı

Bir grup lise öğrencisi, Osmanlı’dan günümüze uzanan 200 yıllık vakıf mirasını belgesel, web sitesi ve akademik makaleyle bilim dünyasına taşıdı.

Bilim ve Edebiyat Yozgat’ta Aynı Buluşmada

Yozgat’ta düzenlenen Edebiyat ve Bilim Buluşması programında Prof. Dr. Hamdi Temel, akademik birikimini ve edebi çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Gazi Umur Bey Vurgusu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerle buluşan yazar A. Levent Ertekin, Türkçenin tarihsel gücünü ve Gazi Umur Bey’in dil mirasındaki rolünü anlattı.

Şerafettin Yıldız’dan Kadın Cinayetlerine Roman

Şerafettin Yıldız’ın yeni romanı “Züleyha – Yarıda Kalan Hayatlar”, kadın cinayetlerinin ardındaki görünmeyen gerçeklerle okuru yüzleşmeye çağırıyor.

Ravza Zeybek Menemen’de Öğrencilerle Buluştu

Yazar Ravza Zeybek, Menemen’de bir lisede öğrencilerle buluştu. Kervan ve Semmas romanları üzerine yapılan söyleşi, gençlerin edebiyata ilgisini ortaya koydu.

Prof. Dr. Hamdi Temel’den Mikroplastik Uyarısı

Prof. Dr. Hamdi Temel, Pakistan’da düzenlenen uluslararası konferansta mikroplastiklerin insan vücudunda organlardan beyne kadar ilerleyebildiğini açıkladı.

ADÜ Teknokent’te Akıllı Antibiyotik İçin Büyük Adım

Karya Farma HBX Ar-Ge ekibi, klasik antibiyotiklerin ötesine geçen HBX-2371 metodolojisiyle çok katmanlı biyolojik etki ağına sahip “akıllı antibiyotik” çalışmasını duyurdu.

Sağlıkta Bilim ve Etik Vurgusu: Dr. Ata Barlas Aşkar Uyardı

HABER / ERCAN KUTLU - Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Dr. Ata Barlas Aşkar, kanser ve kronik hastalıklarda bilimsel yaklaşım, etik sorumluluk ve hasta güvenliğinin esas alınması gerektiğini vurguladı.

İzmir’de Ergoterapi Alanında Yeni Merkez Hizmete Açıldı

İzmir’de iki Hacettepe Üniversitesi mezunu ergoterapist tarafından kurulan Ergoterapi Danışmanlık Merkezi, özel eğitimde bireysel çözümler sunuyor.

Otizmde “Problem Davranış” Yanılgısı ve Gerçek Nedenler

ANALİZ | Medya90 - Toplumda “otizmli çocuklarda problem davranış” diye yanlış adlandırılan tepkiler aslında bir kriz alarmıdır. Bu yazı, davranışı anlamaya odaklanan yeni bakışı inceliyor.

Prof. Can Eyigör’den Kırgızistan’da Sağlık Temasları

Prof. Dr. Can Eyigör, Kırgızistan’da ağrı bilimi, rejeneratif tıp ve dermakozmetoloji alanında önemli temaslarda bulunarak iki ülke arasında sağlık diplomasisini güçlendirecek akademik adımlar attı.

Doğal Gıda Gerçeği: Plastik, Organik Etiketi ve Saklama Hataları

Sebze ve meyvelerin plastik poşette bekletilmesi, dioksin tehlikesi, organik ürün yanılgısı ve gıdaların doğru saklama yöntemleri… Uzmanların yıllardır uyardığı kritik bilgiler.

“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Sakarya’da Çocuk Edebiyatı Şöleni Başlıyor…

2

Okullar İçin Güvenlik Seferberliği…

3

Başoğlu, Yeniden Göreve Başladı

4

Çocuklar Bilim Ve Sanatla Geleceğe Kanat Açıyor!

5

Çocuklar İçin Eğlence Dolu Bir Dünya kuruldu!

6

Günay; Güven Tazeledi. Duygu, Birlik Ve Umut Bir Aradaydı

7

Erken’den İmar Savaşı İle İlgili Zehir Zemberek Açıklamalar

14.2° / 10.1°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.