Başkan Beyazgül, Bilim İnsanlarının Açıklamalarını Dikkate Alalım’’

Başkan Beyazgül, Bilim İnsanlarının Açıklamalarını Dikkate Alalım’’

Haberi Sesli Oku
GÜNDEM 11.02.2023 13:43:45 0
Başkan Beyazgül, Bilim İnsanlarının Açıklamalarını Dikkate Alalım’’

açıklamalarının dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İHH Şubesini ziyaret ederek burada barınan vatandaşlarla bir araya geldi. İHH Başkanı Behçet Atila ile yapılan yardımlar konusunda görüşen Başkan Beyazgül, depremde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi.

Başkan Beyazgül, İHH ziyaretinin ardından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde güvenli alanda kurulan AFAD çadırlarında kalan vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi. Başkan Beyazgül’ün ziyaret ettiği vatandaşlar ‘’Devlet millet el ele hepimiz birlikte bu sıkıntıları aşacağız. Belediyeler ve kurumlar tarafından çadırlarımız kuruldu. Gecenin yarısında bile çorba getiriyorlar. Allah devletimizden razı olsun’’ diye konuştular.

Başkan Beyazgül, daha sonra Aşevi Derneğini ziyaret etti. Şanlıurfa’da meydana gelen deprem nedeniyle Aşevinde depremzede vatandaşlar için de kazanlar kaynamaya başladı. Yılın büyük bir bölümünü maddi durumu iyi olmayan aileler için yemek hazırlayan Aş evinde depremzedeler için de yemek yapılıyor. Günün 24 saatinde yemek kapasitesini 5 katına çıkaran aş evinde binlerce depremzedeye yemek hazırlanıyor.

Depremzedeler için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yemek için destek verdiği aşevinde hazırlanan yemekler görevliler ve gönüllüler tarafından depremzedelere ulaştırılıyor. Ekmek ve kuru gıda ihtiyacının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Aşevini ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Aşevi sorumlusu Ali Topal’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak yemek almaya gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’HALK EKMEK KAPASİTEMİZİ 4OO BİNE ÇIKARDIK

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren halkın yanında olduklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’İlk günden itibaren halkımızın yanında olduk. Daha önce yaptığımız faaliyetler bu gün kendini daha çok hissettirdi. Halk ekmek fabrikasını açmış olmamız Şanlıurfa için çok önemliydi. Depremin yaşandığı ilk günden itibaren ekmek kapasitemizi artırarak 400 bin ekmek üretimine başladık. Halk ekmeklerimizi vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtıyoruz. 10 farklı çorba merkezimiz de 250 bin kişilik çorba üretimi yaparak vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Günlük yaklaşık 130-150 bin arası ekmek dürüm yapıyoruz ve depremden etkilenen vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Mobil mutfağımızı kurduk ve depremden etkilenen vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Yemek dağıtımı konusunda Aşevimiz çok önemliydi. Ekmek ve yemek dağıtımına bizlerde destek veriyoruz. Aşevinde yemek kapasitesi artırıldı. Burada yapılan yemekleri depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Arama ve kurtarma alanlarında yapılan çalışmalar sona erdi. Şanlıurfa’daki çalışmalar bitti, son verilere göre 175 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaralı vatandaşlarımız var ve hastanelerde tedavileri devam ediyor. Hastalarımıza da acil şifalar diliyorum’’ diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TÜM EKİP VE EKİPMANLARLA ADIYAMAN’DAYIZ’’

Şanlıurfa’da tamamlanan arama ve kurtarma çalışmalarının ardından İtfaiye erleri başta olmak üzere birçok birimden görevli personellerin Adıyaman’daki çalışmalara katıldığını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte hasarlı binalarda çok ciddi bir şekilde statik çalışmaları, risk çalışmalarını ve hasar çalışmalarını yürütüyorlar. Şanlıurfa’da arama kurtarma çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyemiz bünyesindeki İtfaiye Daire Başkanlığındaki 20 itfaiye erimiz 3 araçla birlikte Adıyaman’daki arama ve kurtarma çalışmalarına katılıyor. 50’ye yakın gönüllü gencimizi Adıyaman’a uğurladık. ŞUSKİ ekiplerimiz Adıyaman’da görevde ve depolama alanlarındaki sorunları gidermek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt ekiplerimizi de Adıyaman’a göndererek orada oluşan hasarın giderilmesi için çalışmalar yapacaklar. Teknik alanda yapılacak olan çalışmalar için ekiplerimizi Adıyaman’da görevlendirdik’’ dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’RESMİ AÇIKLAMALARI ÖNEMSEYELİM’’

Sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamalar yerine resmi kurumların sayfalarından yapılan açıklamaları vatandaşların dikkate almasını isteyen Başkan Beyazgül, ‘’Resmi ağızlardan alınan kurallardır ve bu kurallara vatandaşlarımızın uymasını istiyoruz. Bina ve konut çevrelerine şerit çekilmiş ise bu alanlara çok dikkat etmemiz gerekiyor. Yanlarına yaklaşmamız gerekiyor. Resmi yapılan kurallara hepimizin uyması gerekiyor’’ diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KOMPLO TEORİLERİNE DEĞİL BİLİM İNSANLARINI DİNLEYELİM’’

Deprem konusunda bilim insanlarının verdiği verilerin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Beyazgül, ‘’Bir depremin ne zaman nerede olacağını bilmek mümkün değildir. Keşke bilebilseydik, Avrupa’da da bu böyle oluyor, doğuda da batıda da bu böyle oluyor. Bu konuda komplo teorileri yerine gerçek bilim adamlarına yönelmemiz lazım, bilim adamlarını dinlememiz lazım, bilim adamlarının söylediklerini dikkate almamız lazım’’ dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’120 KİŞİLİK BİLİRKİŞİ EKİP GÖREV BAŞINDA’’

Depremden hasar gören evlerde yapılan statik hasar tespiti için 120 kişilik bir ekiple çalışmaların devam ettiğini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve diğer ilçe belediyelerimizle birlikte ekip oluşturduk. İlgili kurumlarla birlikte oluşturulan ekiplerimiz sahada çalışmalarına başladı. 120 kişilik bir ekip ve çalışmalarını sürdürüyorlar. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün koordinasyonunda yürütülen çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Yakın zamanda ekiplerimiz çalışmalarını tamamlamış olacaklardır’’ şeklinde konuştu.

Başkan Beyazgül, aşevi ziyaretinin ardından Hobi Bahçelerinde barınan depremzede vatandaşları ziyaret etti. Depremden etkilenen ve Büyükşehir Belediyesinin Hobi Bahçelerine yerleştirilen 1200 vatandaşın yemek ve barınma ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 1200 vatandaşın barındığı Hobi Bahçesindeki depremzede ailelerle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazggül, vatandaşların çay talebini geri çevirmeyerek sıcak çay yudumlayarak sohbet ettiler.

Başkan Beyazgül’ün Hobi Bahçesi ziyaretinde aracına minik misafir konuk oldu. Başkan Beyazgül’ün makam aracına binen minik çocuğa oyuncak hediye edildi. Başkan Beyazgül, bir süre makam aracında oturan minik çocuğu sevdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’BİRLİKTE BU ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ’’

Geçen yıl hizmete açılan Hobi Bahçesinde 1200 depremzede vatandaşın konakladığını belirten Başkan Beyazgül, ‘’Hobi Bahçesinde kalan misafirlerimizi ziyaret ettik. Deprem nedeniyle tüm tesislerimizi vatandaşlarımızın hizmetine açtık ve bu gün itibariyle Hobi Bahçemizde 1200 vatandaşımız kalıyor. Vatandaşlarımız taleplerini dinledik. Yemek ve barınmaya dair tüm ihtiyaçlar Büyükşehir Belediyemiz tarafından karşılanıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri atlatacağız’’ dedi.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
KAYNAK: BELEDİYE365

New York’un İlk Müslüman Belediye Başkanı Mamdani’den Cesur Açılış Kararları

New York Belediye Başkanı Mamdani, İsrail ile ilgili eski kısıtlamaları kaldırdı ve selefinin tartışmalı kararlarını geçersiz kıldı. “Yolumuz şeffaflık ve ifade özgürlüğü” dedi.

Yeni Suriye Banknotlarının Dili: Bir Yıldız Ne Anlatıyor?

Suriye’de tedavüle giren yeni banknotlardaki sekiz köşeli yıldız, tasarımın ötesinde kültürel ve siyasi mesajlar taşıyor. Semboller üzerinden güçlü bir analiz.

Afganistan Platformu, Barışın ve Kültürün Sesi Olacak

Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.

Erdoğan Hamlesi: İsrail'i Tedirgin Eden Gazze Adımı

Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.

Sumud Filosu: Gazze’ye Giden Vicdanın Zaferi

Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.

Mustafa Tatar’a BM’den Uluslararası Barış Elçisi Unvanı

HABER - ÖNDER GÜZELARSLAN - Birleşmiş Milletler, Türk iş insanı Mustafa Tatar’a “Uluslararası Barış Elçisi” unvanı verdi.

İstanbul’da Bisikletliler Gazze İçin Pedal Çevirdi

İstanbul’da bisiklet severler “Sumud İçin Pedallıyoruz” diyerek Gazze’deki insani krize dikkat çekti.

Ailede Sevgi, Saygı ve Merhamet Neden Hayati?

Yazar Adnan Kalkan, Aile Masası’nın 7. bölümünde sevgi, saygı ve merhametin aileyi nasıl ayakta tuttuğunu İslami ve insani boyutlarıyla ele alıyor.

Bahçekent’te Ev Yemeği Hasreti Bitti: Nevale Yemek Açıldı

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te Noter’in yanında açılan Nevale Yemek, ev tadında sulu yemekleri, uygun fiyatı ve aile emeğiyle kısa sürede ilgi odağı oldu.

Öğrencilere Anlamlı Ziyafet: Sağlık, Eğitim ve Mutluluk Aynı Masada

ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Balıkçı Kenan, Siteler Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerini ağırladı. Balık boldu, meyve suyu boldu; en çok da cömertlik ve mutluluk vardı.

Dağınıklık Çağında Tek Hedefle İz Bırakmak

Modern hayatın dağınıklığında kaybolan insan için kalıcı iz bırakmanın yolu, tek bir ana hedef seçip zamanı, enerjiyi ve anlamı onun etrafında toplamaktan geçiyor.

Kimse Alkışlamıyor Ama Bu Şehir Onlara Emanet

ANALİZ HABER | ERCAN KUTLU - Gece herkes uyurken birileri ayakta. Alkışlanmayan ama hayatı ayakta tutan güvenlik görevlilerinin görünmeyen emeğine yakından bakıyoruz.

Bahçekent’te Çocuklara Güven Veren Jimnastik Adresi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te faaliyet gösteren Sporist Jimnastik & Karate Spor Salonu, çocuklara sevecen yaklaşımı, deneyimli eğitmenleri ve aile dostu ortamıyla öne çıkıyor.

“Ehl-i Kadayıf Bahçekent’te Lezzeti ve Güler Yüzüyle Öne Çıkıyor”

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te açılan Ehl-i Kadayıf, hijyenik ortamı, güler yüzlü işletmecileri ve özel kadayıf tatlarıyla kısa sürede büyük beğeni topladı. Ümit Bey ve eşinin samimiyeti müşteriyi evinde hissettiriyor.

AKSAÇLILAR’dan Sokak Çetelerine Karşı Acil Çağrı

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, artan sokak çeteleri ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkilileri acil ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı.

“Çekmeköy’de İETT Şoförü Dehşet Saçtı: Yayalara Çarptı!”

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.

“Tuzla’da Tersanede Patlama: 1 Ölü, 4 Yaralı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

6 Milyar TL’lik Bahis Hacmi Tespit Edildi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Uyuşturucuya Karşı Farkındalık Paneli Buca’da Yoğun İlgi Gördü

Buca Belediyesi, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde toplumun ortak sesini yansıtan farkındalık paneli düzenledi. Uzmanlar, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Genç Yazarlar Belgelerini Ustalardan Aldı

17 yıldır sürdürülen Yazı, Editörlük ve Medya Kursu’nun mezunları, Türk Edebiyatı Vakfı’ndaki törende belgelerini usta kalemlerin elinden aldı.

Yazı Editörlük ve Medya Kursu Mezunları Yarın Buluşuyor

Yazı Editörlük ve Medya Kursu’nu başarıyla tamamlayan 36 kursiyer, yarın Sultanahmet’te Türk Edebiyatı Vakfı’nda düzenlenecek törenle belgelerini alacak.

Gençler Tarihi Ayağa Kaldırdı: 200 Yıllık Miras Bilime Taşındı

Bir grup lise öğrencisi, Osmanlı’dan günümüze uzanan 200 yıllık vakıf mirasını belgesel, web sitesi ve akademik makaleyle bilim dünyasına taşıdı.

Bilim ve Edebiyat Yozgat’ta Aynı Buluşmada

Yozgat’ta düzenlenen Edebiyat ve Bilim Buluşması programında Prof. Dr. Hamdi Temel, akademik birikimini ve edebi çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Gazi Umur Bey Vurgusu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerle buluşan yazar A. Levent Ertekin, Türkçenin tarihsel gücünü ve Gazi Umur Bey’in dil mirasındaki rolünü anlattı.

Şerafettin Yıldız’dan Kadın Cinayetlerine Roman

Şerafettin Yıldız’ın yeni romanı “Züleyha – Yarıda Kalan Hayatlar”, kadın cinayetlerinin ardındaki görünmeyen gerçeklerle okuru yüzleşmeye çağırıyor.

Ravza Zeybek Menemen’de Öğrencilerle Buluştu

Yazar Ravza Zeybek, Menemen’de bir lisede öğrencilerle buluştu. Kervan ve Semmas romanları üzerine yapılan söyleşi, gençlerin edebiyata ilgisini ortaya koydu.

Prof. Dr. Hamdi Temel’den Mikroplastik Uyarısı

Prof. Dr. Hamdi Temel, Pakistan’da düzenlenen uluslararası konferansta mikroplastiklerin insan vücudunda organlardan beyne kadar ilerleyebildiğini açıkladı.

ADÜ Teknokent’te Akıllı Antibiyotik İçin Büyük Adım

Karya Farma HBX Ar-Ge ekibi, klasik antibiyotiklerin ötesine geçen HBX-2371 metodolojisiyle çok katmanlı biyolojik etki ağına sahip “akıllı antibiyotik” çalışmasını duyurdu.

Sağlıkta Bilim ve Etik Vurgusu: Dr. Ata Barlas Aşkar Uyardı

HABER / ERCAN KUTLU - Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Dr. Ata Barlas Aşkar, kanser ve kronik hastalıklarda bilimsel yaklaşım, etik sorumluluk ve hasta güvenliğinin esas alınması gerektiğini vurguladı.

İzmir’de Ergoterapi Alanında Yeni Merkez Hizmete Açıldı

İzmir’de iki Hacettepe Üniversitesi mezunu ergoterapist tarafından kurulan Ergoterapi Danışmanlık Merkezi, özel eğitimde bireysel çözümler sunuyor.

Otizmde “Problem Davranış” Yanılgısı ve Gerçek Nedenler

ANALİZ | Medya90 - Toplumda “otizmli çocuklarda problem davranış” diye yanlış adlandırılan tepkiler aslında bir kriz alarmıdır. Bu yazı, davranışı anlamaya odaklanan yeni bakışı inceliyor.

Prof. Can Eyigör’den Kırgızistan’da Sağlık Temasları

Prof. Dr. Can Eyigör, Kırgızistan’da ağrı bilimi, rejeneratif tıp ve dermakozmetoloji alanında önemli temaslarda bulunarak iki ülke arasında sağlık diplomasisini güçlendirecek akademik adımlar attı.

Doğal Gıda Gerçeği: Plastik, Organik Etiketi ve Saklama Hataları

Sebze ve meyvelerin plastik poşette bekletilmesi, dioksin tehlikesi, organik ürün yanılgısı ve gıdaların doğru saklama yöntemleri… Uzmanların yıllardır uyardığı kritik bilgiler.

“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Sakarya’da Çocuk Edebiyatı Şöleni Başlıyor…

2

Okullar İçin Güvenlik Seferberliği…

3

Başoğlu, Yeniden Göreve Başladı

4

Çocuklar Bilim Ve Sanatla Geleceğe Kanat Açıyor!

5

Çocuklar İçin Eğlence Dolu Bir Dünya kuruldu!

6

Günay; Güven Tazeledi. Duygu, Birlik Ve Umut Bir Aradaydı

7

Erken’den İmar Savaşı İle İlgili Zehir Zemberek Açıklamalar

11.4° / 9.7°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.