AK Parti Beylikdüzü 4. Olagan Ilçe Kongresi gerçeklestirildi

AK Parti TBMM Grup Baskanvekili Muhammet Emin Akbasoglu: "Hangi kiyasi yaparsaniz yapin, bu 18 yillik AK Parti iktidari döneminde her alanda milletimize büyük bir hizmet sunumu söz konusu" "Yasam standartlarimizi bütün kesimlerimiz için çok daha iyi durum

Haberi Sesli Oku
SIYASET 1.02.2021 22:35:04 0
AK Parti Beylikdüzü 4. Olagan Ilçe Kongresi gerçeklestirildi

AK Parti Beylikdüzü 4. Olagan Ilçe Kongresi Beylikdüzü Kapali Spor Salonu'nda gerçeklestirildi.

AK Parti TBMM Grup Baskanvekili Muhammet Emin Akbasoglu, kongrede yaptigi konusmada, AK Parti'nin 18 yilda Türkiye'de ulasimdan sagliga, egitimden spora kadar birçok alanda yaptigi yatirimlara degindi.

Simdi yeni bir esikte, yeni bir hamlenin tam arifesinde olduklarini dile getiren Akbasoglu, "Bu hamle yüz yilda bir ülkelerin milletlerin önüne gelebilecek çok önemli bir firsat. 100 yil önce 'Hasta Adam' denilen Türkiye'nin Sevr haritasi ile karsi karsiya kalmasi sonucunda Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliginde dedelerimiz büyük bir birlik ve beraberlik içinde milli Kurtulus Savasi'ni verdi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni elhamdülillah kurdu. Mustafa Kemal Pasa bir hedef gösterdi tam bagimsiz Türkiye. Iste bu hedefi gerçeklestiren lider Recep Tayyip Erdogan'dir." diye konustu.

Akbasoglu, Türkiye'de GSMH'nin 2002 yilinda 236 milyar dolar oldugunu hatirlatarak, AK Parti olarak bu rakami 800 milyar dolarlarin üzerine çikardiklarini söyledi.

Türkiye'de 6 bin 100 kilometre olan bölünmüs yolu, 28 bin kilometreye çikardiklarini aktaran Akbasoglu, "Bütün Cumhuriyet tarihi boyunca 26 tane havalimani yapilmisti. Simdi 56 tane havalimanimiz var. Hangi kiyasi yaparsaniz yapin, bu 18 yillik AK Parti iktidari döneminde her alanda milletimize büyük bir hizmet sunumu söz konusu." dedi.

"Allah'in izniyle bu davayi mutlak suretle, bu dava tasini gedigine oturtacagiz." diye konusan Akbasoglu, sözlerine söyle devam etti:

"Elhamdülillah önce Ayasofya'yi açtik sonra da 400 milyar metreküp dogalgazi bulduk. Allah'in izniyle bunlarin müjdeleri devam edecek. 50 milyar dolar enerji için disariya para veriyoruz maalesef dogalgaz ve petrolümüz yeterli olmadigi için. Akdeniz'de, Karadeniz'deki dogalgaz ve petrolü vatandasimizin hizmetine sundugumuzda bu kaynaklarin hepsi size dönecek. Yasam standartlarimizi bütün kesimlerimiz için çok daha iyi durumlara tasiyacagiz. Bulundugumuz durumdan 3-4 misli daha büyük bir siçrama yapacagiz. O nedenle Cumhurbaskanimiz 2021 yilinin sahlanis yili olarak tarihe geçecegini söylüyor. Hep beraber durmadan çalisacagiz ve en büyük zaferlere hep beraber ulasacagiz."

- "Üniversitelerde karisiklik yapmak istiyorlar"

AK Parti Istanbul Il Baskani Bayram Senocak da Türkiye'de hayata geçirdikleri bir çok eserin oldugunu ancak her tarafi eserlerle donatsalar da bütün sehirleri yeniden insa etseler de ülkeyi yeniden insa etseler de bazilarinin kafasina bunu sokamadiklarini dile getirdi.

Bogaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere deginen Senocak, "Bir kaç gün önce kutsalimiz, her seyimiz Kabe'nin resimlerini ayaklar altina alacak kadar alçaklastilar ve namussuzlastilar. Bunlara çanak tutan, ayni alçakligi yapiyor, demin kullandigim ifade ayni onlar için de geçerlidir. CHP ve yandaslarindan bahsediyoruz. " dedi.

Üniversitedeki ögrencilere "Bu oyunlara gelmeyin" diye seslenen Senocak, sözlerine söyle devam etti:

"Bunlarin bir amaci var, üniversitelerde karisiklik yapmak istiyorlar. Bunlar bu olaylari iyi bilir. Ögrenci eylemlerini iyi bilirler. Geçmiste yapmis olduklari darbe tesebbüsleri, üniversitelerdeki eylemler, buna benzer birçok ayak oyunlarini bu yandaslari bugüne kadar bir çok hamle yapti ve gerçeklestirmistir. Ama bu, eski Türkiye'de kaldi dedik. Bugün bu ülkede AK Parti var, lideri Recep Tayyip Erdogan var. Feristahiniz gelse bize geri adim attiramaz. Istediginiz tezgahi tezgahlayin asla biz size eyvallah etmedik, bundan sonra da olmayacak."

Bogaziçi Üniversitesindeki hocalara da seslenen Senocak, "Oradaki göreviniz kiymetli ögrencilerimizi en iyi sekilde yetistirip, bu ülkenin yarinlarini yetistirmenizdir. Birilerinin provokasyonuna gelmeyin. Bu ülkenin yarinlarini mahvetmek isteyen, bu ülkenin yarinlarini disarinin hegemonyasinin ayaklari altina almak isteyenlerin ayak oyunlarina gelmeyin." dedi.

Bu filmleri geçmiste çok seyrettiklerini ama bu ülkeye bu senaryolari bir daha izlettirmeyeceklerini ifade eden Senocak, sunlari kaydetti:

"Oradaki eylemlere bakiyorsunuz. LGBT, DHKP/C, PKK alayi var. Kim var yaninda? Rahatsiz oluyor bu cümleden, öncülügünü yapan, militanin ta kendisi CHP il baskani var. Eger bu cümleden rahatsiz oluyorsan, bu ülkenin yarinlarinin yetisecegi üniversitedeki basi bos eylemlerde, kutsalimizin yere atildigi, ögrencilerin her defasinda zedelendigi noktada, militanligin en ön safinda yer almayacaksin. Birak çocuklar orada okusun."

- "Bu mu sizin liyakat anlayisiniz?"

Bayram Senocak, "Istanbul Büyüksehir Belediyesini yöneten zat, bugüne kadar 1,5 yil oldu göreve geleli. Beylikdüzü'nde yaptigin basiretsizlikleri de biliyoruz. Söz verip de yerine getirmediklerini de biliyoruz. Emin olun ayni vaatlerle büyüksehir belediyesine geldiler. Bir kere daha söylüyorum bunlar is yapmaz çünkü millet ile alakali derdi yok bunlarin." diye konustu.

Istanbul Büyüksehir Belediyesindeki personel alimlarina deginen Senocak, "Sizin hesabiniz kitabiniz yok mu personel fazlaligi olan bir yerde 15 bin kisi ise alinir mi? Almislar. Grup toplantilarinda ise almanin tarifini söylüyorlar. Diyorlar ki artik büyüksehirde ise almalar yüzdelik oranlari ile yapiliyor. Dagitimi da su sekilde gerçeklestiriyorlar. 'Yüzde 35'i CHP, yüzde 15'i IYI Parti, yüzde 15'i HDP ve uzantisi PKK'lilar ne varsa, bunun sonucunda DHKP/C orda burada ne varsa gelsin' diyorlar. Bu mu sizin liyakat anlayisiniz? Bu mu sizin dürüstlügünüz?" diye konustu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in kongreler için hazirlanmis video mesajinin gösterildigi kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak delegelerin oylamasina sunuldu.

Raporlarin kabul edilmesinin ardindan, AK Parti Bakirköy Ilçe Baskani'ni belirlemek için seçime gidildi. Kongrede, Mustafa Günaydin AK Parti Beylikdüzü Ilçe Baskanligi'na seçildi.

Kongreye, AK Parti Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Rumeysa Kadar, Emine Sare Aydin Yilmaz, Abdullah Güler, Ahmet Hamdi Çamli, Mustafa Demir, Hasan Turan, Samil Ayrim, Nevzat Satiroglu, Cumhurbaskanligi Saglik ve Gida Politikalari Kurulu Üyesi Zülfiye Fusun Kümet, AK Parti Ilçe baskanlari, belediye baskanlari da katildi.

New York’un İlk Müslüman Belediye Başkanı Mamdani’den Cesur Açılış Kararları

New York Belediye Başkanı Mamdani, İsrail ile ilgili eski kısıtlamaları kaldırdı ve selefinin tartışmalı kararlarını geçersiz kıldı. “Yolumuz şeffaflık ve ifade özgürlüğü” dedi.

Yeni Suriye Banknotlarının Dili: Bir Yıldız Ne Anlatıyor?

Suriye’de tedavüle giren yeni banknotlardaki sekiz köşeli yıldız, tasarımın ötesinde kültürel ve siyasi mesajlar taşıyor. Semboller üzerinden güçlü bir analiz.

Afganistan Platformu, Barışın ve Kültürün Sesi Olacak

Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.

Erdoğan Hamlesi: İsrail'i Tedirgin Eden Gazze Adımı

Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.

Sumud Filosu: Gazze’ye Giden Vicdanın Zaferi

Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.

Mustafa Tatar’a BM’den Uluslararası Barış Elçisi Unvanı

HABER - ÖNDER GÜZELARSLAN - Birleşmiş Milletler, Türk iş insanı Mustafa Tatar’a “Uluslararası Barış Elçisi” unvanı verdi.

İstanbul’da Bisikletliler Gazze İçin Pedal Çevirdi

İstanbul’da bisiklet severler “Sumud İçin Pedallıyoruz” diyerek Gazze’deki insani krize dikkat çekti.

Denizli Sevgi Eli 2025'te binlerce aileye umut oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 2025'te afetzedeler de dahil binlerce aileye giysi ve ev eşyası yardımı ulaştırdı.

Ailede Sevgi, Saygı ve Merhamet Neden Hayati?

Yazar Adnan Kalkan, Aile Masası’nın 7. bölümünde sevgi, saygı ve merhametin aileyi nasıl ayakta tuttuğunu İslami ve insani boyutlarıyla ele alıyor.

Bahçekent’te Ev Yemeği Hasreti Bitti: Nevale Yemek Açıldı

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te Noter’in yanında açılan Nevale Yemek, ev tadında sulu yemekleri, uygun fiyatı ve aile emeğiyle kısa sürede ilgi odağı oldu.

Öğrencilere Anlamlı Ziyafet: Sağlık, Eğitim ve Mutluluk Aynı Masada

ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Balıkçı Kenan, Siteler Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerini ağırladı. Balık boldu, meyve suyu boldu; en çok da cömertlik ve mutluluk vardı.

Dağınıklık Çağında Tek Hedefle İz Bırakmak

Modern hayatın dağınıklığında kaybolan insan için kalıcı iz bırakmanın yolu, tek bir ana hedef seçip zamanı, enerjiyi ve anlamı onun etrafında toplamaktan geçiyor.

Kimse Alkışlamıyor Ama Bu Şehir Onlara Emanet

ANALİZ HABER | ERCAN KUTLU - Gece herkes uyurken birileri ayakta. Alkışlanmayan ama hayatı ayakta tutan güvenlik görevlilerinin görünmeyen emeğine yakından bakıyoruz.

Bahçekent’te Çocuklara Güven Veren Jimnastik Adresi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te faaliyet gösteren Sporist Jimnastik & Karate Spor Salonu, çocuklara sevecen yaklaşımı, deneyimli eğitmenleri ve aile dostu ortamıyla öne çıkıyor.

AKSAÇLILAR’dan Sokak Çetelerine Karşı Acil Çağrı

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, artan sokak çeteleri ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkilileri acil ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı.

“Çekmeköy’de İETT Şoförü Dehşet Saçtı: Yayalara Çarptı!”

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.

“Tuzla’da Tersanede Patlama: 1 Ölü, 4 Yaralı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

6 Milyar TL’lik Bahis Hacmi Tespit Edildi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Uyuşturucuya Karşı Farkındalık Paneli Buca’da Yoğun İlgi Gördü

Buca Belediyesi, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde toplumun ortak sesini yansıtan farkındalık paneli düzenledi. Uzmanlar, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Genç Yazarlar Belgelerini Ustalardan Aldı

17 yıldır sürdürülen Yazı, Editörlük ve Medya Kursu’nun mezunları, Türk Edebiyatı Vakfı’ndaki törende belgelerini usta kalemlerin elinden aldı.

Yazı Editörlük ve Medya Kursu Mezunları Yarın Buluşuyor

Yazı Editörlük ve Medya Kursu’nu başarıyla tamamlayan 36 kursiyer, yarın Sultanahmet’te Türk Edebiyatı Vakfı’nda düzenlenecek törenle belgelerini alacak.

Gençler Tarihi Ayağa Kaldırdı: 200 Yıllık Miras Bilime Taşındı

Bir grup lise öğrencisi, Osmanlı’dan günümüze uzanan 200 yıllık vakıf mirasını belgesel, web sitesi ve akademik makaleyle bilim dünyasına taşıdı.

Bilim ve Edebiyat Yozgat’ta Aynı Buluşmada

Yozgat’ta düzenlenen Edebiyat ve Bilim Buluşması programında Prof. Dr. Hamdi Temel, akademik birikimini ve edebi çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Gazi Umur Bey Vurgusu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerle buluşan yazar A. Levent Ertekin, Türkçenin tarihsel gücünü ve Gazi Umur Bey’in dil mirasındaki rolünü anlattı.

Şerafettin Yıldız’dan Kadın Cinayetlerine Roman

Şerafettin Yıldız’ın yeni romanı “Züleyha – Yarıda Kalan Hayatlar”, kadın cinayetlerinin ardındaki görünmeyen gerçeklerle okuru yüzleşmeye çağırıyor.

Ravza Zeybek Menemen’de Öğrencilerle Buluştu

Yazar Ravza Zeybek, Menemen’de bir lisede öğrencilerle buluştu. Kervan ve Semmas romanları üzerine yapılan söyleşi, gençlerin edebiyata ilgisini ortaya koydu.

Prof. Dr. Hamdi Temel’den Mikroplastik Uyarısı

Prof. Dr. Hamdi Temel, Pakistan’da düzenlenen uluslararası konferansta mikroplastiklerin insan vücudunda organlardan beyne kadar ilerleyebildiğini açıkladı.

ADÜ Teknokent’te Akıllı Antibiyotik İçin Büyük Adım

Karya Farma HBX Ar-Ge ekibi, klasik antibiyotiklerin ötesine geçen HBX-2371 metodolojisiyle çok katmanlı biyolojik etki ağına sahip “akıllı antibiyotik” çalışmasını duyurdu.

Sağlıkta Bilim ve Etik Vurgusu: Dr. Ata Barlas Aşkar Uyardı

HABER / ERCAN KUTLU - Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Dr. Ata Barlas Aşkar, kanser ve kronik hastalıklarda bilimsel yaklaşım, etik sorumluluk ve hasta güvenliğinin esas alınması gerektiğini vurguladı.

İzmir’de Ergoterapi Alanında Yeni Merkez Hizmete Açıldı

İzmir’de iki Hacettepe Üniversitesi mezunu ergoterapist tarafından kurulan Ergoterapi Danışmanlık Merkezi, özel eğitimde bireysel çözümler sunuyor.

Otizmde “Problem Davranış” Yanılgısı ve Gerçek Nedenler

ANALİZ | Medya90 - Toplumda “otizmli çocuklarda problem davranış” diye yanlış adlandırılan tepkiler aslında bir kriz alarmıdır. Bu yazı, davranışı anlamaya odaklanan yeni bakışı inceliyor.

Prof. Can Eyigör’den Kırgızistan’da Sağlık Temasları

Prof. Dr. Can Eyigör, Kırgızistan’da ağrı bilimi, rejeneratif tıp ve dermakozmetoloji alanında önemli temaslarda bulunarak iki ülke arasında sağlık diplomasisini güçlendirecek akademik adımlar attı.

Doğal Gıda Gerçeği: Plastik, Organik Etiketi ve Saklama Hataları

Sebze ve meyvelerin plastik poşette bekletilmesi, dioksin tehlikesi, organik ürün yanılgısı ve gıdaların doğru saklama yöntemleri… Uzmanların yıllardır uyardığı kritik bilgiler.

“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Sakarya’da Çocuk Edebiyatı Şöleni Başlıyor…

2

Okullar İçin Güvenlik Seferberliği…

3

Başoğlu, Yeniden Göreve Başladı

4

Çocuklar Bilim Ve Sanatla Geleceğe Kanat Açıyor!

5

Çocuklar İçin Eğlence Dolu Bir Dünya kuruldu!

6

Günay; Güven Tazeledi. Duygu, Birlik Ve Umut Bir Aradaydı

7

Erken’den İmar Savaşı İle İlgili Zehir Zemberek Açıklamalar

11.4° / 9.7°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.