Türk Gençlik Sölenine Yogun Ilgi…
Ülkü Ocaklari Istanbul Il Baskanligi tarafindan düzenlenen Türk Gençlik Söleni, pandemi kurallari göz önünde bulundurularak Bostanci Gösteri Merkezi'nde gerçeklestirildi. Sölende Ali Kinik, Mustafa Yildizdogan, Kafkas gösteri ekibi ve mehter takimi sahne aldi.
Ülkü Ocaklari Istanbul Il Baskanligi tarafindan düzenlenen Türk Gençlik Söleni pandemi sonrasi büyük bir coskuyla Bostanci Gösteri Merkezi’nde gerçeklestirildi.
Kovid-19 tedbirleri göz önünde bulundurularak gerçeklestirilen sölene; Ülkü Ocaklari Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim, MHP MYK-MDK üyeleri, MHP Istanbul Il Baskani Birol Gür, MHP Istanbul Il Yöneticileri, Ülkü Ocaklari Genel Baskan Yardimcilari ile Ülkü Ocaklari Il Baskanlari, Il Yöneticileri, Ilçe Baskanlari, Akademisyenler, çesitli STK’lar ve sanatçilar katildi.
Sölende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari, Basbug Alparslan Türkes ve ülkücü sehitler adina bir dakikalik saygi durusu ve Istiklal Marsiyla basladi.
Sölen'in açilis konusmasini Istanbul Ülkü Ocaklari baskani Kazim Erdi Aktunç yapti. Açilis konusmasinin ardindan kürsüye gelen Ülkü Ocaklari Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim konusmasina katilimcilari ve izleyicileri selamlayarak basladi.
“21. Asir Türk Asri Olacak”
Genel Baskan Yildirim su ifadelere yer verdi;
Basbugumuz Alparslan Türkes'in, "Büyük Türkiye" hayali ile yola çiktigi gençlik bugün buradadir! Liderimiz Devlet Bahçeli’nin, "2023 Lider Ülke Türkiye" hedefini verdigi gençlik bugün bu salondadir!
Bugün Ülkücü Türk Gençligi bu hassasiyeti yasamakta ve devleti, milleti için ölümü, sehitligi göze alabilecek degerler isiginda yetismeye devam etmektedir.
Bilegimizi kimsenin bükmesine izin vermemeliyiz. Kürsad gibi gerektigi yerde Çin Sarayi'ni basacak, gerekli mücadeleyi verecek, ordular karsisinda yenilmeyecek bir bilege sahip olmaliyiz.
Sorosçu Osman Kavala ile Selahattin Demirtas'a sahip çikan on büyük elçinin ülkelerine baktigimiz zaman, Ülkü Ocaklari'ni terörist ilan etmeye çalisan güruhla ayni oldugunu görmemek elde degil.
“Türkiye Boyun Egecek Bir Ülke Degildir!”
Türkiye parmak sallanacak bir ülke degildir, Türkiye boyun egecek bir ülke degildir, Türkiye diz çökecek bir ülke degildir! Biz var oldugumuz müddetçe bunu hayal bile edemeyeceksiniz!
Umutlarin azaldigi bir dönem de Liderimizin öncülügünde, Türk milletini savunduk ve mücadelemize devam ettik.
Liderimiz Devlet Bahçeli’nin 2023 Lider Ülke Türkiye hedeflerine, inandik ve iman ettik."Gelecek sizsiniz, siz geleceksiniz."sözünü hiçbir zaman hatirlarimizdan çikarmadik.
Sehitlerimizin kanlari ile vatan haline getirdikleri bu topraklari sonuna kadar savunmaliyiz.
Bölücülük sevdalisi Serok Ahmet vardi, simdi bir de Heval Meral çikti.
Karsisinda ki sahis kürdistandan bahsediyor
IP Müdiresi ise; 'Ne kürdistani ulan burasi Türkiye Cumhuriyeti! diyemiyor.
“Hayali Kürdistan Olanin Sonu Kabristan Olur!”
Sözde kürdistan hayali kuranlara yumrugumuzu öyle bir indirmeliyiz ki; bunu bir daha akillarindan bile geçirmemelidirler
Heval Meral iyi bilsin ki; son Ülkücü ayakta kaldigi müddetçe, hayali kürdistan olanin sonu kabristan olur!
“Turan’a Giden Yolda Birlikte Yürüyecegiz.”
Ülkü Ocaklari Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim konusmalarini Türk dilinin konusuldugu, Türk adinin yasatildigi topraklardaki soydaslarima sesleniyorum; memleketin istiklal ve istikbal teminati Türk gençligine sesleniyorum; umutsuzluga kapilmayin, durmayi bir an olsun düsünmeyin. Türk birligi için daha çok çalisacagiz, esir düsmüs soydaslarimizin hürriyeti için savasmaktan bir an olsun vazgeçmeyecegiz, Turan’a giden yolda birlikte yürüyecegiz. Ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de dedigi gibi 21. asir, Türk asri olacaktir” ifadeleriyle noktaladi.
Yildirim’in konusmasinin ardindan Ülkü Ocaklari Istanbul Il Baskani Kazim Erdi Aktunç; Ülkü Ocaklari Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim’a; MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin de yer aldigi bir tablo hediye etti.
Istanbul HABERI
Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.
Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.
Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.
HABER - ÖNDER GÜZELARSLAN - Birleşmiş Milletler, Türk iş insanı Mustafa Tatar’a “Uluslararası Barış Elçisi” unvanı verdi.
İstanbul’da bisiklet severler “Sumud İçin Pedallıyoruz” diyerek Gazze’deki insani krize dikkat çekti.
HABER / ÖNDER GÜZELARSLAN - Manisa Vakfı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İstanbul Engelliler Derneği üyelerini ağırlayarak farkındalık oluşturan anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
HABER / ERCAN KUTLU - Kahramanmaraşlı usta Mehmet Poyraz’ın açtığı Mehmet Chef; kebap, kelle–paça, zeytinyağlı, serpme kahvaltı ve paket servis hizmetiyle Bahçekent’in yeni lezzet adresi oldu.
Mustafa Böyükata, Anadolu’nun gönüllü çevrecilerinden Abdullah Karataş’ın ağaç sevgisini, diktiği binlerce fidanı ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde yürüttüğü doğa çalışmalarını anlatıyor.
ERCAN KUTLU - Bahçekent Furkan Işık Bulvarı’nda hizmet veren Komagene şubesi, işletmeci Nevzat Söylemez’in güler yüzlü yaklaşımı ve özel bademli-cevizli çiğ köfte tarifiyle bölge halkının favorisi oldu.
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te yıllardır yüzlerce eve titiz işçilikle hizmet veren Caner Demirezen, bölge halkına en kaliteli boyayı en uygun fiyatlarla sunduğunu ve tüm işlerinin arkasında durduğunu ifade ediyor.
Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.
Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.
AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
Bursa Konyalılar Derneği, 5. Şeb-i Arûs programını bu yıl “Gönüller Gazze İçin” temasıyla düzenliyor. Mevlânâ’nın sevgi ve merhamet çağrısı, Gazze’nin acısıyla birleşiyor.
İzmir Çiğli’de düzenlenen Erzurum Tanıtım ve Gastronomi Günleri, konserler, sahne gösterileri ve yöresel lezzetlerin yer aldığı etkinliklerle yoğun ilgi gördü ve coşkuyla sona erdi.
Nevşehir’de açılan Ahmet Minguzzi Skate Parkı, hem spor alanı hem de sanat dokunuşlarıyla dikkat çekerken, genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet Minguzzi’nin anısını yaşatıyor.
Trabzon Kitap Fuarında okurlarla buluşan Mücahit Güler, “Tevhid Bağlamında Logoterapi” eseriyle büyük ilgi gördü. Kitap, insanın anlam arayışını Kur’ani bir perspektifle ele almasıyla dikkat çekti.
İzmir Öğretmen Akademilerinde konuşan Eğitimci-Yazar A. Levent Ertekin, tüm mal varlığını eğitime bağışlayan Melahat Aksoy’un hayatını ve fedakârlıklarla dolu öğretmenlik öyküsünü anlattı.
Sebze ve meyvelerin plastik poşette bekletilmesi, dioksin tehlikesi, organik ürün yanılgısı ve gıdaların doğru saklama yöntemleri… Uzmanların yıllardır uyardığı kritik bilgiler.
KARYA FARMA, kadim Karya topraklarının şifa mirasını modern bilimle buluşturdu. HBX-2371 GOLD SMART DROP, doğadan ilham alan yenilikçi bir yaşam formülüdür.
Modern çağın sessiz salgını haline gelen uykusuzluk, artık bireysel değil toplumsal bir kriz. Prof. Dr. Kürşat Şahin YILDIRIMER, bu çağın en yorgun zihnini anlatıyor.
Basit belirtiler bazen ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Vücudun verdiği 20 önemli sinyali doğru okumayı öğrenin.
Uzmanlara göre yaşlılarda en sık ölümle sonuçlanan iki tehlike var: düşme ve boğulma. Basit önlemlerle bu riskler büyük ölçüde azaltılabiliyor.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.
HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.
Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.
ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.
Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.
Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.
Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.