Şubat Ayında Kültür Merkezinde Yıldızlar Geçidi Başlıyor...
Kış kapıda olsa da Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gönülleri ısıtan bir sanat şöleni başlıyor. Şubat ayı boyunca sanat dünyasının sevilen isimlerini ağırlayarak komşuları kültürün kalbinde bir araya getirecek. Etkinlikler daha ilk günden neşeyle başladı ve ay sonuna kadar hız kesmeden devam edecek.
Müzikseverler için hazırlanan program her renkten ezgiyi barındırıyor. Barış Manço anmasından Anadolu türkülerine kadar geniş bir yelpaze sunulacak. Birçok konser ücretsiz olacak. Sabahat Akkiraz'ın sesi, Ayna grubunun şarkıları ve Grup Abdal'ın yorumuyla kulakların pası silinecek. Keman sesinden halk müziğine her şey Şubat ayında BAKSM sahnesinde olacak.
Sadece müzik değil, sahneler de dev isimlere ev sahipliği yapacak. Televizyondan tanıdığımız oyuncular canlı olarak Beylikdüzü halkı için sahne alacak. Veda Yemeği'nden Sefiller'e, Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler'den Mahşer-i Cümbüş'e kadar dopdolu bir oyun listesi var. Doğu Demirkol ve Safa Sarı stand-up gösterileriyle kahkahaya boğacak. Belediye tiyatrosunun genç yetenekleri de ücretsiz oyunlarla ustalara eşlik edecek.
Geleceğin teminatı çocuklar da unutulmadı. Onlar için Çizmeli Kedi müzikalinden Hacivat Karagöz gösterilerine kadar rengarenk bir dünya kuruldu. Çocuklar hem eğlenecek hem de sanatla büyümenin tadına varacak. Şehirde sanatın her yaşa, her gönle dokunması hedefleniyor. Tüm komşular bu canlı etkinliklere ve Beylikdüzü'nün bu ruhuna ortak olmaya davet ediliyor. Unutulmamalı ki, sanatla buluşmak hayatı güzelleştirir.